Laipni lūdzam, Piedalies.lv


Aizmirsi paroli?

REĢISTRĀCIJA

Pievieno RAKSTU
Pievieno DZEJOLI
Pievieno JOKU
Pievieno ATZIŅU
Pievieno RECEPTI
DELL portatīvie datori, atlaides, akcijas, DELL veikals

Receptes

Siera kūka Pamatnei:<br />
250 g milti,<br />
125 g sviesta,<br />
50 g cukura,<br />
1 olas dzeltenums,<br />
1 ēdamkarote auksta ūdens.<br />
<br />
Pildījumam:<br />
500 g krējumsiera,<br />
1 ēdamkarote miltu,<br />
120 g cukura,<br />
4 olas,<br />
4 ēdamkarotes skābā krējuma,<br />
4 ēdamkarotes saldā krējuma,<br />
1 paciņa vaniļas cukura.

Pamatnei:
250 g milti,
125 g sviesta,
50 g cukura,
1 olas dzeltenums,
1 ēdamkarote auksta ūdens.

Pildījumam:
500 g krējumsiera,
1 ēdamkarote miltu,
120 g cukura,
4 olas,
4 ēdamkarotes skābā krējuma,
4 ēdamkarotes saldā krējuma,
1 paciņa vaniļas cukura. Sastāvdaļas:

Pamatnei:
250 g milti,
125 g sviesta,
50 g cukura,
1 olas dzeltenums,
1 ēdamkarote auksta ūdens.

Pildījumam:
500 g krējumsiera,
1 ēdamkarote miltu,
120 g cukura,
4 olas,
4 ēdamkarotes skābā krējuma,
4 ēdamkarotes saldā krējuma,
1 paciņa vaniļas cukura.

Laiks:

Aptuveni 1,5 h

Pagatavošana:

Pamatne:
Bļodā liek gabaliņos saspiestu, mīkstu sviestu un miltus, ar rokām samīca, līdz masa atgādina vienmērīgas drupačas, pievieno cukuru un olas dzeltenumu. turpina maisīšanu, līdz izveidojas viendabīga smilšu mīklas masa. Var pievienot 1 ēdamkaroti auksta ūdens. Mīklu saveļ lielā, apaļā bumbā. No bumbas ar nazi nogriež 1/3 - kūkas pamatnei. Mīklas bumbas lielāko daļu (2/3) ietin follijā un ieliek ledusskapī.
Cepamo formu ( vēlams apaļu) līdz augšai izklāj ar cepampapīru. Formas apakšā liek mīklas mazāko daļu ( 1/3) un ar pirkstiem vienmērīgi izlīdzina. Liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem un cep 6-9 minūtes, līdz pamatnes maliņas gaiši brūnas, bet vidus vēl balts, tad izņem no krāsns un atdzesē.

Pildījums:
Krējumsieru un cukuru saputo, atdala olu dzeltenumu no baltuma. Dzeltenumu pievieno krējumsieram un saputo, pievieno saldo un skābo krējumu, vaniļas cukuru - visu vienmērīgi sakuļ.
Pēc tam ņem atlikušo mīklu un apaļo formu. Formas iekšpusē veido kūkas maliņas kādu 0,5 cm no augšas atstāj brīvu. tad pabeidz pildījumu: saputo olu baltumu stiprās putās, kuras pamazām pievieno krējumsiera masai, maigi iecilājot. Beigās visu masu izcilā , pārliecinās vai viendabīga. Pildījumu ielej cepamajā formā virs mīklas pamatnes un liek cepeškrāsnī uz 170 grādiem un cep 45 minūtes. Kūku dzesēties atstāj krāsniņā, mazliet atverot durtiņas. pēc 1 h izņem kūku. Pasniedz pilnīgi atdzesētu ar zemenēm vai svaigu zemeņu mērci, var būt arī citas sezonas ogām.




Atpakaļ



Type: Ultrabook
Processor: 4th generation intel(r) core(tm) i5-4200u processor (3m cache, up to 2.6 ghz)
Memory: 4GB single channel DDR3L 1600mhz (4GBx1)
Display: 14.0 inch hd resolution (1366 x 768)
Video: Nvidia Geforce GT740m 2gb ddr3
Storage: Sata 500gb 5400rpm sshd
Card reader: SD card reader
Camera: Integrated 720hd (1. 0Mp) camera with microphones
Communications: intel(r) 7260bgn + bt4. 0 (Intel(R) wireless-n 7260 bgn + bluetooth 4. 0)
I/O ports: Expansion slots sd card reader external chassis connections headphone/microphone combo jack, hdmi,
power, rj-45, (2) usb 3.0, (1) usb 3.0 with power share
Audio: Integrated stereo speakers (1. 5W x 2) + 1 subwoofer (2w) hd audio with wave maxxaudio 4.0
Keyboard: silver standard keyboard - international english, standard full size, chiclet keyboard
Battery: 51.2Whr, 3-cell battery (integrated)
AC adapter: 65w AC adapter
Dimensions: 18.3Mm(h) x 233.5Mm(d) x 337.6Mm(w)
Weight: 1,53kg
Color: Graphite silver, anodized aluminum
Features: Thin, light and ready to impress. Travel light and stay entertained with a compact and sleek laptop offering outstanding graphics performance.
Cena - TIKAI 500 Eur

Zvaniet jebkuru jautājumu gadījumā - +371 29392607.