Laipni lūdzam, Piedalies.lv


Aizmirsi paroli?

REĢISTRĀCIJA

Pievieno RAKSTU
Pievieno DZEJOLI
Pievieno JOKU
Pievieno ATZIŅU
Pievieno RECEPTI

Receptes

Lazanja 1 paciņa lazanjas plāksnes <br />
<br />
Gaļas mērcei: <br />
0,5 kg liellopa maltā gaļa<br />
1 burkāns<br />
1 sīpols<br />
2 seleriju kāti<br />
2 ēdamkarotes tomātu pastas<br />
2 ēdamkarotes olīveļļas<br />
1 litrs ūdens<br />
Sāls un pipari<br />
<br />
Bešamela mērcei: <br />
30 g olīveļļas<br />
3 ēdamkarotes miltu<br />
0,5 litri piena<br />
90 g rīvēta Parmas siera<br />
Sāls un pipari

1 paciņa lazanjas plāksnes 

Gaļas mērcei: 
0,5 kg liellopa maltā gaļa
1 burkāns
1 sīpols
2 seleriju kāti
2 ēdamkarotes tomātu pastas
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 litrs ūdens
Sāls un pipari

Bešamela mērcei: 
30 g olīveļļas
3 ēdamkarotes miltu
0,5 litri piena
90 g rīvēta Parmas siera
Sāls un pipari Sastāvdaļas:

1 paciņa lazanjas plāksnes

Gaļas mērcei:
0,5 kg liellopa maltā gaļa
1 burkāns
1 sīpols
2 seleriju kāti
2 ēdamkarotes tomātu pastas
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 litrs ūdens
Sāls un pipari

Bešamela mērcei:
30 g olīveļļas
3 ēdamkarotes miltu
0,5 litri piena
90 g rīvēta Parmas siera
Sāls un pipari

Laiks:

40 minūtes

Pagatavošana:

1. Maltās gaļas mērce:
Gaļu kārtīgi apcep uz pannas, tad ieliek sautējamā katlā. Burkānus sarīvē, smalki sagriež sīpolus un selerijas kātus un apcep eļļā līdz kļūst zeltaini. Tad pievienojam tomātu pastu un turpinam cepšanu vēl 2-3 minūtes. Apcepto pievienojam klāt gaļai, pielejam nedaudz ūdeni, pievienojam sāli un piparus. Turpinam sautēt 25-30 minūtes.

2. Bešamela mērce:
Katlā izkarsējam taukvielas, pievienojam miltus. Pakāpeniski apceptiem miltiem, maisot pievienojam pienu, lai mērcei būtu bieza konsistence, kuru nedrīkst vārīt, bet tikai karsēt. Noņemam no uguns un pievienojam 60 gramus rīvēta siera. Papildus kārtīgi samaisot pievienojam sāli un piparus.

3. Lazanjas pagatavošana:
Cepešpannā ar augstajām malām ielejam kausu gaļas mērces, pa virsu pārklājot cieši blakus lazanjas plāksnītes. Procesu atkārtojam vēl 2-3 reizes, izveidojot vairākus slāņus, pa vidu uzziežot Bešamela mērci. Virskārtu nobeidzam ar Bešamela mērci un izkaisītu sieru. Sakarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes visu cepam 180 grādu temperatūrā. Kad gatavs, 10 minūtes atdzesējam, lai sagrieztu un piesniegtu viesiem.




Atpakaļ



Type: Ultrabook
Processor: 4th generation intel(r) core(tm) i5-4200u processor (3m cache, up to 2.6 ghz)
Memory: 4GB single channel DDR3L 1600mhz (4GBx1)
Display: 14.0 inch hd resolution (1366 x 768)
Video: Nvidia Geforce GT740m 2gb ddr3
Storage: Sata 500gb 5400rpm sshd
Card reader: SD card reader
Camera: Integrated 720hd (1. 0Mp) camera with microphones
Communications: intel(r) 7260bgn + bt4. 0 (Intel(R) wireless-n 7260 bgn + bluetooth 4. 0)
I/O ports: Expansion slots sd card reader external chassis connections headphone/microphone combo jack, hdmi,
power, rj-45, (2) usb 3.0, (1) usb 3.0 with power share
Audio: Integrated stereo speakers (1. 5W x 2) + 1 subwoofer (2w) hd audio with wave maxxaudio 4.0
Keyboard: silver standard keyboard - international english, standard full size, chiclet keyboard
Battery: 51.2Whr, 3-cell battery (integrated)
AC adapter: 65w AC adapter
Dimensions: 18.3Mm(h) x 233.5Mm(d) x 337.6Mm(w)
Weight: 1,53kg
Color: Graphite silver, anodized aluminum
Features: Thin, light and ready to impress. Travel light and stay entertained with a compact and sleek laptop offering outstanding graphics performance.
Cena - TIKAI 500 Eur

Zvaniet jebkuru jautājumu gadījumā - +371 29392607.