Receptes - Konditoreja un deserti

Auzu pārslu cepumi

Sastāvdaļas:
120g sviesta,
1 glāze kviešu miltu,
4 ēdamkarotes cukura,
3-4 ēdamkarotes auzu pārslu,
1 ola,
1 tējkarote ar citronskābi sajauktas sodas,
2 ēdamkarotes rozīņu,
var pievienot vaniļas cukuru vai kādu citu garšvielu pēc vēlēšanās!

Laiks pagatavošanai:
Apmēram pusstunda

Pagatavošana:
Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu, auzu pārslas, miltus, sodu, rozīnes un garšvielas. Cepampannā ievieto cepampapīru un liek no iegūtās mīklas izveidotas mazas piciņas. Pannu ievieto cepeškrāsnī un 180 grādu karstumā cepumus cep - līdz tie kļūst gaiši brūni.