Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe




Receptes

Auzu pārslu cepumi



Sastāvdaļas:
120g sviesta,
1 glāze kviešu miltu,
4 ēdamkarotes cukura,
3-4 ēdamkarotes auzu pārslu,
1 ola,
1 tējkarote ar citronskābi sajauktas sodas,
2 ēdamkarotes rozīņu,
var pievienot vaniļas cukuru vai kādu citu garšvielu pēc vēlēšanās!

Laiks pagatavošanai:
Apmēram pusstunda

Pagatavošana:

Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu, auzu pārslas, miltus, sodu, rozīnes un garšvielas. Cepampannā ievieto cepampapīru un liek no iegūtās mīklas izveidotas mazas piciņas. Pannu ievieto cepeškrāsnī un 180 grādu karstumā cepumus cep - līdz tie kļūst gaiši brūni.






Iedvesmojies ar receptēm un atklāj jaunas garšas virtuvē! Garšīgu ēdienu receptes gan ikdienai, gan svētkiem.
Deserti, Āzijas virtuve, Zupas, Pasta, Pamatēdieni, Salāti un uzkodas, Gaļa, Zivis un jūras veltes.