Receptes
Ābolkūka
Sastāvdaļas:
- 5 olas
- 5 glāzes miltu
- 1 glāze cukura
- 1 tējkarote sodas
- vaniļas cukurs
- citrona miziņa
- pusglāze krējuma
- āboli
Laiks pagatavošanai:
45 min.
Pagatavošana:
Ābolus sagriež gabaliņos tik daudz, lai veidnei noklātos visa apakša. Olas sakuļ ar cukuru un garšvielām. Pievieno miltus, samaisa, pievieno krējumu un sodu, samaisa un lej veidnē uz sagrieztajiem āboliem. Tad cep 200 grādos aptuveni 30 minūtes. Pēc tam izņem no cepeškrāsns un atdzesē. Labu apetīti!
Iedvesmojies ar receptēm un atklāj jaunas garšas virtuvē! Garšīgu ēdienu receptes gan ikdienai, gan svētkiem.
Deserti, Āzijas virtuve, Zupas, Pasta, Pamatēdieni, Salāti un uzkodas, Gaļa, Zivis un jūras veltes.