Receptes

Cūkgaļas karbonāde franču gaumē



Sastāvdaļas:
- Cūkgaļas fileja
- 1 tējkarote sāls
- 1 tējkarote pipari
- 2 tomāti
- 100 g siera
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- Eļļa cepšanai

Laiks pagatavošanai:
40 min.

Pagatavošana:

1. Sagriež cūkgaļas fileju karbonādei raksturīgajā formā un biezumā, pārkaisa ar sāli un pipariem.
2. Cūkgaļas gabalus cep eļļā, līdz tie ir izcepti.
3. Pa virsu cūkgaļas gabaliem uzliek tomātu šķēlīti, uzklāj nedaudz majonēzes un siera šķēlītes.
4. Pārsedz ar vāku un turpina cepšanu, līdz siers izkūst.
5. Cepot pievieno nedaudz ūdeni, lai gaļa būtu mīkstāka.

Labu apetīti!






Iedvesmojies ar receptēm un atklāj jaunas garšas virtuvē! Garšīgu ēdienu receptes gan ikdienai, gan svētkiem.
Deserti, Āzijas virtuve, Zupas, Pasta, Pamatēdieni, Salāti un uzkodas, Gaļa, Zivis un jūras veltes.