Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


1.jūnijā Liepājā, Rožu laukumā notiks bērnu vokālo ansambļu bezmaksas koncerts

Article Image

Piektdien, 1.jūnijā Starptautiskajā Bērnu aizsardzības dienā ģimenes svētku "Lielmutis Fricis un Lielmute Marta" ietvaros Rožu laukumā no pulksten 16:00 līdz 18:00 notiks bērnu vokālo ansambļu bezmaksas koncerts. Koncerta īpašais viesis būs Tomass Kleins.

Bērnu un jauniešu vokālie ansambļi jau šobrīd cītīgi gatavojas un mēģina, lai klausītājus un skatītājus priecētu ar koncertu, kurā tiks izpildītas latviešu komponistu dziesmas. Lielmutu ģimenes draugi Šostiks Bostiks un mazais Metranomiņš uz sadziedāšanos būs saaicinājis tādus bērnu vokālos ansambļus kā "Liepājas dzintariņi" (vad. R.Juzups), 5.-8.klašu vokālais ansamblis (vad. L.Amerika - Ansiņa), Ezerkrasta sākumskolas ansamblis "Akmentiņi" (vad. S.Puķīte), 8.vidusskolas ansamblis "Dziesmiņa" (vad. I.Āboliņa), Katoļu pamatskolas ansamblis (vad. A.Karule), ansamblis "Gaismiņa" (vad. Dz.Orba), Grobiņas meiteņu ansamblis un zēnu duets (vad. A.Elere), Vaiņodes vidusskolas zēnu ansamblis (vad. B.Liete), vokālais ansamblis no koru studijas "Vaduguns" (vad. E.Goluba). Koncerta koordinēšanā un vokālo ansambļu apzināšanā laipni iesaistījusies Dzintra Orba, kurai ir daudzu gadu pieredze darbā ar dziedošiem bērniem.
Bērni Rožu laukumā koncerta laikā varēs ar krītiņiem uz asfalta zīmēt apsveikumu Lielmutim Fricim un Lielmutei Martai.

No 1. līdz 3. jūnijam Liepājā jau ceturto reizi notiks svētki visai ģimenei "Lielmutis Fricis un Lielmute Marta". Bērni un viņu vecāki varēs piedalīties radošās darbnīcās, sadziedāties ar lielo kori, sadejoties lielajā dejā, piedalīties lielajā gājienā, iet rotaļās un izpriecāties atrakcijās! Aktivitātes notiks gan Liepājas Rožu laukumā, gan Jūrmalas parkā trīs dienu garumā.
Visas aktivitātes svētku ietvaros ir bezmaksas!

Vairāk informācijas par pasākumu un svētku programmu meklējiet interneta mājas lapā: www.liepajaskultura.lv