Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


"Shine Cafe" piedāvās 34 stundu atpūtu bez pārtraukuma

Article Image

Kā jau iepriekš vēstīts viena no festivāla "Shine Cafe" unikālajām īpašībām ir tā, ka festivāls norisināsies 34 stundas bez pārtraukuma. Katrs apmeklētājs varēs baudīt non-stop programmu. Pēc pirmās nakts apmeklētāji varēs palikt teritorijā un novērtēt dienas programmu, kura sāksies jau no paša sestdienas rīta. FIESTA skatuve darbosies nepārtraukti, bet kopā ar Bacardy komandu varēs spēlēt gaisa hokeju, ruma ping pong, piedalīties degustācijās, konkursos un vinnēt vērtīgas balvas, kā arī baudīt citas aktivitātes citas aktivitātēs kopā ar mūzikas programmu.

"Shine Cafe 2012" dienas programmas ietvaros notiks arī DJ treniņš kopā ar pazīstamo vinyl guru – DJ Monsta. Bezmaksas meistarklase paredzēta gan dīdžejiem ar/bez priekšzināšanām turntablismā, gan ikvienam interesentiem. Nodarbības notiks 28.jūlijā no 17:30 līdz 19:00 festivāla teritorijā uz Kurzemes skatuves. Elektroniskās mūzikas festivāls "Shine Cafe 2012" nav iedomājams bez dažādām atrakcijām un adrenalīnu veicinošiem piedzīvojumiem. Jau piektdien, 27.jūlijā pašā teritorijas vidū būs iespēja festivāla norisi vērot no gaisa, uzšaujoties gaisā baudi brīvību un neaizmirstamas izjūtas pašā jūras krastā. Sestdien, 28.jūlija rīts sāksies ar iespēju baudīt ūdens atrakciju parka piedāvājumu – ūdens banāni, laivas un motocikli. Visplašāko iespēju buķete tiks piedāvātā par nelielu samaksu. Festivāla "Shine Cafe" apmeklētājiem būs unikāla iespēja izmēģināt savas kaitbordā. Radoša un atraktīva speciālistu komanda, kas bāzējas Liepājā, iedrošinās ikvienu! Vairāk informācijas meklē www.kite.lv.

Sestdien, 28. jūlijā festivāla "Shine Cafe" teritorijā no pulksten 13:00 līdz 16:00 norisināsies pludmales volejbola turnīrs. Pieteikties pludmales volejbola turnīram var ikviens festivāla apmeklētājs. Nav noteikti nedz vecuma, dzimuma vai citi ierobežojumi. Komandā jābūt diviem cilvēkiem.Turnīra uzvarētājus gaida vērtīgas balvas no fitnesa centra "Olymp Sports", dzērieni no Enjoy un Red Bull, kā arī citi pārsteigumi. Lai piedalītos festivāla pludmales volejbola turnīrā, ir jānosūta pieteikums uz e-pastu shinesport@inbox.lv. Pieteikties varēs arī sacensību dienā pie turnīra organizētājiem.

Savukārt īpašu pārsteigumu ir sarūpējušas meitenes no modeļu aģentūras "T-Models". Visiem par prieku no pulksten 14:00 līdz 14:30 viņas demonstrēs savas prasmes pludmales volejbolā.
Nepalaidiet garām!