Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Labvēlīgais Tips piedāvā jaunu singlu un izziņo jubilejas koncertsēriju TIKAI 20

Article Image

Ar pavisam jauna singla "Bilbao" klajā nākšanu, grupa "Labvēlīgais Tips" sagatavo savus klausītājus jubilejas koncertsērijai ar zīmīgu nosaukumu "Tikai 20".

"Bilbao" tapšanā bez tradicionālā autoru trio – Freidenfelds, Jakušonoks un Lūsis – piedalījusies Agnese Vīksniņa, deju grupas "Fandango" vadītaja, kas ir dziesmas teksta autore un mūzikas līdzautore, kā arī ierakstīt to palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve. Jaunā kompozīcija ir sava veida veltījums saulainajai Spānijas pilsētai Bilbao, kuras iedzīvotāji cita starpā nepaguruši rūpējas, lai Latvijas lielveikalos netrūktu sārto tomātu.

Jāatgādina, ka kopumā šī vasara grupai "Labvēlīgais Tips" bijusi gana piesātināta. Virkne koncertu noritējusi Latvijas skaistākajās pilsētās, bet jūlijā grupa pirmoreiz viesojās ASV, kur uzstājās XIII Vispārējos Latviešu Dziesmu svētkos Milvokos.

Koncertsēriju "Tikai 20" ievadīs lielkoncerts Arēnā Rīga 12.oktobrī, kam sekos Valmieras Kultūras centrs 20.oktobrī, Liepājas OC Rožu zāle 27.oktobrī, Līvānu Kultūras centrs 3.novembrī un visbeidzot noslēguma pasākums Ventspils Teātra namā "Jūras vārti" 10.novembrī.

Biļetes jau nopērkamas "Biļešu Paradīzes" kasēs. Kas ātrāk nopērk biļeti – tas labākā vietā sēž.