Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


"Origo Summer Stage" atvadās no vasaras

Article Image

Latvijas kaprīzā vasara dodas uz rudens pusi un tuvojas 30. augusts, kad rīdzinieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Stacijas laukumu, kur notiks "Origo Summer Stage" vasaras sezonas noslēguma koncerti.

Pasākuma rīkotāji kārtējo reizi ir sarūpējuši interesantu programmu, kas noteikti iepriecinās labas mūzikas cienītājus! Koncertu laikā būs iespēja iegādāties dalībnieku jaunos albumus, piedalīties fotosesijās un tikt pie autogrāfiem. Ieeja pasākumā - bez maksas!

Plkst. 16:00 Fēlikss Ķiģelis kopā ar domubiedriem prezentēs savu jauno albumu un koncertā pierādīs, ka Liepājas roks ir sveiks un vesels!

Plkst. 18:15 uz skatuves kāps starptautiska blues/funk supergrupa "Raphael Wressnig & Latvian Groove", kas prasīgās blūza publikas priekšā veiksmīgi debitēja nesen notikušajos III Blūza svētkos Siguldā. Jaundibinātā kolektīva mūziķi ir ļoti apmierināti ar savu sniegumu un iesāktais sadarbības projekts nu ir pārtapis stabilā formācijā.
Grupas sastāvs komentārus neprasa: Eiropas pieprasītākais Hammond ērģelnieks Raphael Wressnig, Artis Orubs (bungas), Gints Pabērzs (saksofons) un Jānis "JohnnyHill" Kalniņš (ģitāra, ex-LBB, ex-Pete Anderson). Visi kolektīva dalībnieki ir gan pieredzējuši solisti, gan profesionāli sesiju mūziķi, kas piedalījušies neskaitāmos projektos. Tieši šis apstāklis viņiem ļāva ātri atrast kopīgu valodu un izveidot programmu, kurā visi ir līdzvērtīgi un cits citu papildinoši skatuves partneri.


Par Raphael Wressnig:

Savu nenovērtējamo pieredzi un atzinību Rafaels guvis gan strādājot studijā, gan koncertējot ar augstākās raudzes džeza un blūza izpildītājiem — "Sir" Oliver Mally, Larry Garner, Louisiana Red, Phil Guy, Sugar Blue, James Armstrong, John Mooney, Steve James, Sharrie Williams, Horacio "El Negro" Hernandez, Craig Handy, Jim Mullen, Pete York, Helge Schneider, Billy Paul, Sonny Rhodes, Tad Robison un daudziem citiem. Vadot vairākus savus solo projektus un aktīvi piedaloties citu mākslinieku ierakstos, uz šo brīdi Rafaels jau ir izdevis un piedalījies vairāk kā 30 albumu tapšanā. Šogad ir iznācis viņa devītais solo albums 7 gadu laikā "Soul Gift", kuru būs iespējams iegādāties koncertu laikā.