Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


"Party Service" klubu tūre pirmo reizi viesosies Jēkabpilī

Article Image

12.oktobrī dīdžeja un producenta [Ex] da Bass populārā informatīvi un muzikāli izklaidējošā "EHR" radio šova "Party Service" jaunā klubu tūre "PARTY SERVICE ON TOUR" viesosies Jēkabpils klubā "LUĪZE". Šī būs pirmā reize, kad pēdējo gadu pazīstamākais dīdžejs Latvijā uzstāsies kādā no Jēkabpils klubiem. Pasākuma starts plkst.22:00.

Arī Jēkabpils "PARTY SERVICE ON TOUR" pasākums solās būt iespaidīgs. Apmeklētājus priecēs ne tikai Eiropā pieprasītākā mūzika, bet arī liels daudzums dekorāciju un īpaši skatuves specefekti. Tāpat ir gaidāmi vairāki citi pārsteigumi. Tie pašlaik tiek turēti noslēpumā.

Pirms nakts kulminācijas, kad uz skatuves paradīsies [Ex] da Bass, apmeklētājus iesildīs "Decimal Lightness" lokomotīve – MBerg. Vakaru noslēgs kluba rezidents – DJ Clash.

Ieejas maksa: Ls 3, dāmām līdz plskt.23:00 – bez maksas.

"Party Service" ir radio šovs, kas "EHR" ēterā dzirdams katru piektdienas un sestdienas vakaru plkst.19:00! Raidījumā [Ex] da Bass četru stundu garumā sniedz detalizētu informāciju par izklaides iespējām Latvijā, Baltijā un Eiropā un pats galvenais – uzlādē tā klausītājus pozitīvām emocijām pirms došanās uz kādu no ballītēm.