Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


POSITIVUS FESTIVĀLS 2013 programma no 19-22.07.2013, Salacgrīva, Zvejnieku parks

Article Image

Positivus festivāls ir lielākais un nozīmīgākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā, kas 2013.gadā norisināsies jau spetīto reizi. Tas ik gadu piedāvā aktuālu augstas kvalitātes mūzikas programmu, draudzīgu atmosfēru un neaizmirstamu nedēļas nogali.
Īpašu noskaņu festivālam piešķir tā atrašanās vieta – gleznaina jūras piekraste Salacgrīvā, ko atzinīgi novērtējuši ne vien festivāla apmeklētāji, bet arī mūziķi, pilnībā izbaudot vasaras mirkļus.

Festivālā darbojas trīs galvenās skatuves - Tele2, Nordea, Red Bull Music Academy Stage un vairākas mazākas skatuves, tai skaitā I Love You un Palladium skatuves, kas festivāla apmeklētājiem ļauj redzēt ne tikai pasaules mērogā novērtētu mūziķu uzstāšanās, bet arī jaunu, radošu un talantīgu mūziķu priekšnesumus. Papildus iespaidīgajai mūzikas programmai, apmeklētāji var iedvesmoties no dažādām mākslas aktivitātem Dabas skatuvē, kas iepriekšējos gados ietvērušas modernās dejas, kustību teātra un improvizācijas teātra priekšnesumus, graffiti paraugdemonstrējumus, cirka uzstāšanās, kā arī iespēju relaksējošā gaisotnē skatīties filmas Nokia kino teltī. Enerģiju jaunai dienai iespējams atgūt telšu pilsētiņā, kas, atrodas vien dažu minūšu attālumā no festivāla norises vietas.

Festivāla programma būs pieejama Piedalies.lv sadarbībā ar koncerta organizatoriem.