Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Ventspilī notiks Anmary ziemas noskaņas koncerts "Naktī, kad zvaigznes nolaižas pie mums"

Article Image

22.decembrī plkst. 18.00 teātra namā "Jūras vārti" Eirodziesmas 2012 Ventspils simpātija – dziedātāja Anmary Ventspilī sniegs ziemas noskaņu koncertu "Naktī, kad zvaigznes nolaižas pie mums".

Dziedātāja Anmary aicina tumšos ziemas vakarus aizvadīt prieka un mīlestības pilnā gaisotnē, apmeklējot ziemas noskaņu koncertu "Kad zvaigznes nolaižas pie mums". Koncertā piedalīsies Rīgas Gospelkoris, Ķekavas novada jauniešu simfoniskais orķestris un ritma grupa Juke Box.

Koncerta programmā ietvertas dziedātājas īpaši izvēlētas skaistākās ziemas dziesmas no populārās un klasiskās mūzikas krājumiem Jēkaba Ozoliņa un Emīla Zilberta jaunos aranžējumos. Dziedātāja klausītājiem dāvās gan dziesmas latviešu valodā, gan arī pasaules hītus no "Genesis", Mariah Carey, Whitney Houston, Annie Lennox, Anggun un Andrea Bocelli repertuāra.

Skanīgās balss īpašniece izpildīs grupas "Prāta Vētra" basģitārista Ingara Viļuma komponētās dziesmas "Puteņos baltos" un "Par sniegu", visiem iemīļoto dziesmu "Ticot, mīlot gaidot" un citas spilgtas dziesmas par sniegu, eņģeļiem, prieku un mīlestību. Programmā ietvertas arī Ziemassvētku dziesmas "O, holy night", "Joyful, Joyful" un visā pasaulē populāro dziesmu, kas latviski zināma kā "Mazais bundzinieks". Šo dziesmu Anmary dziedās kopā ar mazu dziedātāju.

Biļetes var iegādāties www.bilesuparadize.lv un "Biļešu paradīze" kasēs.