Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


PATRICK WOLF akustiskais koncerts Palladium koncertzālē

Article Image

23.februārī Palladium koncertzālē uzstāsies virtuozais britu popmūzikas hameleons Patrick Wolf (Patriks Volfs), kurš Rīgā viesosies sava sestā studijas albuma "Sundark and Riverlight" akustiskās koncerttūres ietvaros. Sēdvietu skaits ierobežots. Biļetes uz koncertu publiskajā tirdzniecībā pieejamas no 16.novembra Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena 16.novembrī Ls 22, vēlāk Ls 25.

Positivus Music reģistrētajiem lietotājiem būs īpaša iespēja iegādāties koncerta biļetes trešdien, 14. novembrī un ceturtdien, 15. novembrī tikai par Ls 22 Biļešu Serviss kasēs.

Viens no mūsdienu britu popmūzikas talantīgākajiem un harizmātiskākajiem mūziķiem Patrick Wolf pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā "The City", "House", "Tristan" un daudziem citiem. Savā muzikālajā daiļradē Patrick Wolf graciozi apvieno romantiska folka, tehno popa, alterntīvā roka un elektro mūzikas elementus.

Patrick Wolf šī gada dubultalbums "Sundark and Riverlight" (2012) atzīmē mākslinieka muzikālās darbības desmitgadi, kuras laikā komponists izdevis piecus mūzikas kritiķu augsti novērtētus studijas albumus, kā arī muzicējis ar "pank mūzikas krustmāti" Patiju Smitu (Patti Smith), Arcade Fire, Chicks on Speed un citiem atzītiem māksliniekiem.

Dubultalbumā "Sundark and Riverlight" Patrick Wolf apkopo savus un klausītāju iecienītākos skaņdarbus akustiskā formātā, vienlaicīgi saglabājot to oriģinalitāti un šarmu. Albumā iekļautās dziesmas atspoguļo komponista izjūtu spektru – no dūmakaini emocionālām pirmās daļas "Sundark" melodijām, līdz pat cerīgajām un gaišajām "Riverlight" kompozīcijām.
Katrs Patrick Wolf koncerts ir unikāls un neatkārtojams – mākslinieka priekšnesumos izteikti jūtama viņa ciešā saikne ar mūziku. Uzaugot radošā ģimenē, Patrick Wolf sācis muzicēt jau divpadsmit gadu vecumā, kā rezultātā komponists brīvi pārvalda klavieres, arfu, vijoli un ukuleli. Apburošā balss, daudzveidīgie dziesmu stāsti un maģiskā gaisotne pavada katru Patrick Wolf koncertu.