Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


"Brīvās Latvijas Dziesmas" organizatori izsludina papildkoncertu

Article Image

Ar skatītāju ovācijām un neviltotu mīlestību izskanējusi lielākā daļa koncertprogrammas "Brīvās Latvija Dziesmas" koncertu, kas veidoti kā muzikāla dāvana Latvijai tās dzimšanas dienā. Biļetes uz atlikušajiem koncertiem Jelgavā un Liepājā ir izpārdotas, tādēļ lai pagarinātu svētku sajūtu, organizatori izsludina Papildkoncertu gada nogalē - 30. decembrī Rīgā, Dailes teātrī.

Kā atzīmē koncerta veidotāji, reti izdodas baudīt tādu kopības sajūtu, kad dziesmā vienojas mūziķi uz skatuves ar skatītājiem zālē. Dziesmas, kas tapušas pirmās Latvijas brīvvalsts laikā, nav zaudējušas savu šarmu un aktualitāti. Tās ir piedzīvojušas visdažādākos laikus - gan sapņus par neatkarīgu valsti, gan aizliegumu gadus, gan atkal brīvās Latvijas prieku, lai populārāko mūziķu sniegumā iegūtu jaunas krāsas un mirdzumu.

"Esot klāt katrā koncertā, jūtos kā mazos sadziedāšanās svētkos, kad redzu no skatītājiem starojam to lielo mīlestības un lepnuma izjūtu par mūsu zemi, kuru mums katram ir svarīgi apzināties. Lai kā ir klājies visos laikos, nešaubos, ka dziesma būs tā, kas palīdzēs izturēt arī šodien. Tādēļ aicinām uz papildkoncertu gada nogalē. Lai šīs sen nedzirdētās, bet visiem labi zināmās dziesmas ir kā iepriecinājums sev vai lieliska dāvana tuvam un īpašam cilvēkam" uzsver koncerta producents Aigars Dinsbergs.

Biļetes uz papildkoncertu 30. decembrī Dailes teātrī nopērkamas "Biļešu Paradīze" kasēs un www.bilesuparadize.lv.