Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Elizabete Zagorska un Niks Matvejevs klausītājiem jaunā skanējumā dāvā "Marijas dziesmu"

Article Image

Izdzīvojot skaisto adventes laiku, un, gaidot Ziemassvētkus, Elizabete Zagorska un Niks Matvejevs klausītājiem jaunā skanējumā dāvā "Marijas dziesmu". Dziesma ietverta nule iznākušajā Ziemassvētku dziesmu albūmā "Debesis vaļā", kā arī izskanēs tāda pat nosaukuma koncertprogrammā 19. decembrī, Anglikāņu baznīcā.

"Šajos svētkos ir kāda burvība iekšā. Gan baznīcas sveču liesmiņās, gan senajos bluķa vilkšanas rituālos, un abējādi tas ir kā pirmatnējs un dusošs spēks. Manuprāt, kopā ar Elizabeti mums ir izdevies to visu iedzīvināt šajā dziesmā," prieku par šī skaņdarba atkal atgriešanos pie klausītājiem pauž tā autors Niks Matvejevs.

"Man Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir īpašs," atzīmē Elizabete. "Tieši tagad katrs varam sajust to gaismas enerģiju, ko Dievišķie spēki ļauj mums piedzīvot tikai šajā laikā. Tas ir laiks, kad "debesis ir vaļā" un mūzikas un dziesmas spēks ļauj atvērties mūsu sirdīm patiesā mīlestībā."

"Marijas sapnis" arī iekļauta nule klajā nākušajā Ziemassvētku dziesmu albuma izlasē "Debesis Vaļā", kur skaistākās latviešu un ārzemju autoru dziesmas instrumentālās grupas pavadījumā izdzied Atis Auzāns, Niks Matvejevs, Elizabete Zagorska un Jānis Lemežis. Jau jaunnedēļ albums būs pieejams tirdzniecības vietās.

Lielākā daļa no albuma dziesmām, kā arī daudzas citas, izskanēs tāda pat nosaukuma Ziemassvētku koncertā "Debesis vaļā" 19. decembrī, plkst. 19:00 Anglikāņu baznīcā iepriekšminēto izpildītāju sniegumā.

"Marijas dziesma" – N.Matvejevs un N.Beļskis.

Biļetes uz koncertu iegādājamas "Biļešu paradīze" kasēs.