Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


30. decembrī ‘’The Music of ABBA’’ Rīgā

Article Image

Atlikušas mazāk kā 10 dienas līdz Vecgada priekšvakarā, 30. decembrī plkst. 19:00 Arēnu Rīga pieskandinās pasaulē populārākais leģendārās grupas ‘’ABBA’’ šovs "The Music of ABBA".

Projekts 1995. gadā tapa, sadarbojoties zviedru grupai ‘’Arrival From Sweden’’ un ‘’ABBA’’ oriģinālajiem sesiju muzikantiem. Tā kā ‘’ABBA’’ četrotne turpina noraidīt pat visvilinošākos apvienošanās piedāvājumus, bet viņu mūzikas mīļotāju skaits pasaulē joprojām mērāms miljonos, tapis šovs, kurā klausītāji tiek aizvesti atpakaļ septiņdesmitajos. Autentiski kostīmi, deju kustības un pareizās harmonijas ir sastapušās, lai radītu perfektu koncertu. Grupas priekšnesumi un skatuves tēli ir tik tuvi oriģinālam, ka grūti pamanīt atšķirību.

Lai bagātinātu pirmssvētku pasākumu, Rīgā ieradīsies un kopā ar ‘’Arrival’’ uzstāsies virtuozais ‘’ABBA’’ oriģinālā sastāva bundzinieks Rodžers Palms (Roger Palm).

Gatavojoties šim pasākumam, koncerta organizatori sagatavojuši vairākus pārsteigumus. Pirmkārt, šo sestdien, 22. decembrī no plkst. 21:00 klubā ‘’Pie L Tipa’’ (Rīgā, Raiņa bulvārī 21) norisināsies ‘’ABBA’’ līdzinieku konkursa fināls. No 10. līdz 17. decembrim jebkurš varēja atsūtīt savu foto, kas apliecinātu līdzību ar kādu no slavenā četrinieka. Tagad labākās līdzinieku fotogrāfijas izvirzītas konkursa finālam, un skatītāju balsojumā klubā ‘’Pie L Tipa’’ tiks noskaidroti četri uzvarētāji, kuri saņems ielūgumus uz šovu un iegūs iespēju nofotografēties kopā ar māksliniekiem.

Otrkārt, kopš šīs nedēļas sākuma pārdošanā pieejamas papildu biļetes. Lielās skatītāju ieinteresētības dēļ organizatori nolēma piedāvāt Arēnā Rīga papildu sektorus. Tādējādi tagad atkal radusies iespēja iegādāties sēdvietas labas redzamības zonās.

Biļetes vēl var iegādāties ‘’Biļešu Serviss’’ kasēs un www.bilesuserviss.lv. To cena, sākot no Ls 20 līdz 35.