Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


"Laime Pilnīga" gadu sāk ar koncertu un pirmatskaņojumu

Article Image

"Laime Pilnīga" ar īpašu koncertu un divu dziesmu pirmatskaņojumiem pēc gada pārtraukuma atgriežas mājīgajā "Artelī – gandrīz teātrī", lai klausītāji piedzīvotu līdz šim vēl neredzētu Laimi.

Tautas paruna vēsta – kā gadu iesāksi, tā pavadīsi, tādēļ grupa "Laime Pilnīga" gadu sāk ar īpašu divdaļīgu koncertu. Tā laikā klausītājiem būs iespēja dzirdēt pirmatskaņojumu dziesmai, kas īpaši rakstīta topošajai filmai par Latvijas rokmūzikas vēsturi "Savējie sapratīs". Filmas pirmizrāde paredzēta marta sākumā.

Taču tas nav vienīgais pārsteigums – "Laime Pilnīga" šobrīd strādā pie vēl viena topošā singla, kurš pirmo reizi publikas vērtējumam tiks nodots tieši šī koncerta laikā. Tāpat tiks atskaņotas arī pāris nepelnīti piemirstas kompozīcijas.

Grupas dzīvē gads solās būt patiešām aktīvs – martā plānota klubu tūre, savukārt vasarā – koncerti dažādos festivālos. "Laimi Pilnīgu" šogad noteikti redzēs un dzirdēs arī kaimiņvalstu fani.

Koncerts notiks 15. janvārī plkst. 19:00 radošajā "Artelī – gandrīz teātrī". Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties www.bezrindas.lv, cena Ls 4. Vietu skaits ļoti ierobežots.