Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Jau sestdien Valmierā notiks festivāla Baltic Stars atlase

Article Image

Jau sestdien, 13. aprīlī pulksten 15.00 Valmierā, džeza klubā un restorānā "Parks" notiks starptautiskā talantu festivāla Baltic Stars kandidātu atlases kārta. Festivālu rīko producentu apvienība "DAMIF". Atlasē aicināti piedalīties radoši, atraktīvi, talantīgi cilvēki dažādās jomās – mūzika, deja, māksla, režija, mode, parādot savas spējas plašākai publikai, kā arī aizraujoši pavadot laiku.

Atlases kārtu dalībnieki sacentīsies par iespēju uzstāties konkursa finālā un iegūt galveno festivāla balvu – 5000 Eiro. Un vēl – atlases dalībniekiem ir lieliska iespēja piedalīties festivāla kandidātu lielkoncertā uz prāmja "Romantika" ceļojuma laikā uz Stokholmu. Lielkoncertā ar šovprogrammu piedalīsies arī Jānis Stībelis. Dalībniekiem tā būs lieliska iespēja sevi parādīt starptautiskai publikai. Trīs ceļojuma dienās varēs iepazīt citus dalībniekus, rast jaunus draugus.

Dalību atlases kārtām piesaki, reģistrējoties http://www.balticstars.eu. Pasteidzieties – dalībnieku skaits visās atlases kārtās un sevišķi ceļojumam – ierobežots!

Pēc Valmieras atlases kārtas, nākamā notiks uz Tallink kruīza kuģa "Romantika" ceļojuma laikā uz Stokholmu. Sīkāka informācija mājas lapā http://www.balticstars.eu. Tur var arī iepazīties ar mūsu kandidātiem un dalībniekiem, novērtēt viņu darbu!

Festivāla žūriju pārstāv dažādu radošu profesiju pārstāvji, piemēram, producenti Gints Stankevičs, Juris Millers, Sergejs Gurtiņš, televīzijas un radio raidījumu vadītāja Vlada Stoličnaja, dziedātājs Jānis Stībelis. Ar mums ir arī tādas zvaigznes kā Laima Vaikule, "Prāta Vētra", Intars Busulis, Krievijas "zelta ģitāra" - Viktors Zinčuks un citi populāri mākslinieki un mūziķi.