Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Baltic Stars gatavojas pusfinālam

Article Image

No Valmieras atlases kārtas vairāki dalībnieki piedalīsies starptautiskā talantu festivāla Baltic Stars pusfinālā lielkoncertā uz kuģa Romantika. Atgādinām, ka Valmierā džeza klubā restorānā "Parks" notika starptautiskā talantu festivāla Baltic Stars kandidātu atlases kārta. Festivāla rīkotājs ir producentu apvienība "DAMIF". Atlasē aicināti piedalīties radoši, atraktīvi, talantīgi cilvēki dažādās jomās – mūzika, deja, māksla, režija, mode un parādīt savas spējas plašākai publikai, kā arī aizraujoši pavadīt laiku.

13. maijā starptautiskā fesitvāla Baltic Stars lielkoncertā pusfinālā no Valmieras dalībniekiem organizatori aicina piedalīties rēzekniešus Žanu Diklabu, Simeonu Deikinu, valmierieti Aināru Burcevu, Martu Līmani ar pavadošo grupu, džeza grupu "The Room 17" un deju grupu "JVclubs Valmiera". Pārējiem jāņem vērā žūrijas ieteikumi un var startēt divās atlikušajās kārtās atkārtoti.

Atlases kārtu dalībnieki sacenšas par iespēju uzstāties konkursa finālā un iegūt galveno festivāla balvu 5000 eiro, kā arī atlases dalībniekiem ir lieliska iespēja tikt izvirzītiem festivāla pusfinālam - lielkoncertam uz prāmja Romantika ceļojuma laikā uz Stokholmu. Lielkoncertā ar šovprogrammu piedalīsies arī Jānis Stībelis. Tā būs lieliska iespēja dalībniekiem sevi parādīt starptautiskai publikai. Trīs ceļojuma dienās varēs iepazīt citus dalībniekus, rast jaunus draugus.

Tie, kas vēl nav paguvuši parādīt ko spēj, kā arī iepriekšējo atlases kārtu dalībnieki, kas vēlas uzlabot savu sniegumu un piedalīties atkārtoti, to var izdarīt atlikušajās divās Latvijas atlases kārtās – 29. aprīlī uz prāmja Romantika, kā arī 10. maijā Rīgā. Dalību atlases kārtām jāpiesaka, reģistrējoties http://www.balticstars.eu. Jāpiebilst, ka 29. aprīlī atlases kārtas dalībnieku skaits ir ierobežots, kā arī katram jārēķinās ar nelieliem izdevumiem ceļojumam. Toties šī atlases kārta būs kā svētki un divu dienu pieredze uz skatuves.

Festivāla žūriju pārstāv dažādu radošu profesiju pārstāvji, piemēram, producenti Gints Stankevičs, Juris Millers, Sergejs Gurtiņš, televīzijas un radio raidījumu vadītāja Vlada Stoličnaja, dziedātājs Jānis Stībelis. Ar mums ir arī tādas zvaigznes kā Laima Vaikule, "Prāta Vētra", Intars Busulis, Krievijas "zelta ģitāra" - Viktors Zinčuks un citi populāri mākslinieki un mūziķi.