Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Festivāla Zvērā tradīciju aizsācējs un nu arī turpinātājs – DirtFesto

Article Image

DirtFesto pirmsākumi meklējami šī gadsimta sākumā, kad norisinājās pirmie pasākumi zem šī nosaukuma Saldus pievārtē – MRS BMX dirt trasē. Pa dienu norisinājās BMX dirt sacensības, bet vakarā koncerts ar vietējām un ārzemju grupām kā afterparty. Šādā formātā tas turpinājās pāris gadus, bet sākot ar 2006.gadu mūzika ņēma virsroku, un norisinājās pirmais Zvērā "Dzilnās".

Šogad festivāls atgriežas pie saknēm un liek uzsvaru uz sportiskajām aktivitātēm. Katru gadu tika papildinātas Zvēra pļavas, tagad tur ir ne tikai BMX/MTB dirt trase, bet arī skeitparks, futbola un volejbola laukumi, un paredzēta arī MTB cross country trase, alpīnisma siena un citas aktivitātes. Uz pasākuma naglu – BMX/MTB sacensībām - tiek aicināti profesionāļi no visas Eiropas, kas garantē neaizmirstamu šovu skatītājiem.

Neizpaliks arī afterparty – piektdienas un sestdienas vakaros uz skatuves uzstāsies tādas grupas kā Tesa, PND, Mango, Robot Orchestra (FRA) un citas, bet elektronisko ritmu cienītājiem darbosies DJ skatuve.

Tātad – 26. - 27. jūlijā tiekamies Saldus novada Zirņu pagasta "Dzilnās" – DirtFesto.

Biļetes uz festivālu pārdošanā no 3. jūnija, plkst. 10.00 un pirmās 100, tikai par 5 Ls!