Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Daugavas koncertzāle atklāj vasaras sezonu ar grupas Astro`n`out koncertu - "Akvārijs"

Article Image

Šo ceturtdien, 13. jūlijā ar grupas Astro’n’out koncertu tiks atklāta Daugavas koncertzāle, kas visas vasaras garumā ceturtdienas vakaros pulcēs klausītājus uz pašmāju labāko grupu koncertiem.

Pēc neilgas pauzes, kad pēdējo reizi grupu Astro’n’out lielākā koncertā bija iespēja redzēt un dzirdēt albuma "Lauvas" prezentācijas koncertā Palladium koncertzālē, grupa savu vasaras koncertu sēriju atklās tieši Daugavas koncertzālē.

Vasaras koncertu sesiju Astro’n’out atklās ar pēdējā singla "AKVĀRIJS" prezentāciju no pērn rudenī iznākušā albuma "Lauvas". Koncertā būs klausāmas skaistākās un labākās Astro’n’out radītās kompozīcijas.

Biļetes uz koncertu jau pārdošanā visās Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena – Ls 7.

Grupa Astro’n’out radusies 2003. gadā, Rīgā. Savu pirmo atpazīstamību guva ar dziesmu "Daļa Rīgas". Sadarbībā ar izdevniecību "Avantis Promo" izdevuši četrus studijas albumus - "Kuš kuš", "Astro’ acoustic," "Ģeometrija" un "Lauvas". Albuma "Lauvas" dzimšanas dienu pērn rudenī, grupa svinēja ar vērienīgu koncertu Palladium koncertzālē. Albums tika nominēts trīs kategorijās Mūzikas ierakstu gada balvai 2012. "Lauvas" ir jutīgākais un eksperimentālākais Astro’n’out albums, kur pierastajam stilam pievienojas elektroniskas noskaņas. Albuma skanējumu producējis DJ Rudd. Albums "Lauvas" pārdots vairāk kā divos tūkstošos kopiju visā Latvijā un tas mūsu digitālās mūzikas laikmetā ir liels sasniegums un augstas kvalitātes rādītājs.