Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Jūlija vidū Igaunijā notiks vērienīgs deju mūzikas festivāls GRIND FEST

Article Image

GRIND FEST – vasaras lielākajā Igaunijas elektroniskās deju mūzikas festivālā piedalīsies spožākās vietējās, kā arī 12 ārvalstu elektroniskās deju mūzikas zvaigznes.

GRIND FEST ir šīs vasaras vērienīgākais elektroniskās deju mūzikas festivāls, kas norisināsies no 12.-13. jūlijam auto24ring trasē, Pērnavā. Divu dienu laikā festivālā uzstāsies 32 mākslinieki un viņu apvienības. Ja līdz šim Grind vairāk bija dzirdams drum&bass un dubstep, tad šogad pilnvētīgi tiks pārstāvēti arī citi žanri. Pagājušā gada festivāls Beach Grind pulcēja vairāk nekā 3200 cilvēku un tajā bija tikai divi lielie mākslinieki – Netsky and Camo & Krooked.

Šogad starp 12 ārvalstu mākslinikiem var atrast tādus vārdus Pendulum DJ Set & Verse (AUS), Feed Me (UK), Mord Fustang (EST) Camo & Krooked (AUT), High Contrast (UK), Foreign Beggars (UK), Gemini (UK), Joker (UK), Friction (UK) un Ayah Marar (UK) un daudzus citus. Visus māksliniekus, kas uzstāsies festivālā var atrast mājas lapā www.grind.ee.

Igaunijā un ārpus tās robežām ievērojamus panākumus guvuši Bert On Beats, kas kļuvuši par labākajiem bass music producentiem Igaunijā, arī Mutated Forms, kas ir īpaši atzīti drum & bass cienītāju vidē. Kopā ar vēl vairākiem igauņu producentiem un dīdžejiem viņi ir sagatavojuši īpašu uzstāšanos festivālā.

GRIND FEST notiks Igaunijas neoficiālajā vasaras sezonas galvaspilsētā Pērnavā pavisam nesen atjaunotajā auto24ring sacīkšu trasē. Tā pilnīgi noteikti būs ērta vieta teltij un auto novietošanai, jo izbūvēta, lai varētu uzņemt 50 000 apmeklētāju. "Biļešu cenas ir tik demokrātiskas, lai ikvienam būtu iespēja apmeklēt šo pasākumu. Iegādājoties biļeti iznāk, ka jums ir unikāla iespēja katru no mūsu festivāla māksliniekiem redzēt samaksājot par to nepilnu eiro," atzīst organizētāji.

Biļetes ir pieejamas Piletilevi biļešu tirdzniecības vietās, Statoil degvielas uzpildes stacijās un internetā: piletilevi.ee. Latvijā biļetes ērti var iegādāties šeit:
www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/?show=29207