Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


RICHARD CLAYDERMAN 09.12.2013 - 20:00 - Rīgas Kongresu nams , Latvija

Article Image

Pasaulē populārākais instrumentālās mūzikas izpildītājs, pianists Ričards Klaidermans 9.decembrī uzstāsies Rīgas Kongresu namā ar savu jaunāko programmu "Romantique".


Vienkāršais un sirsnīgais francūzis Ričards Klaidermans nekad nav vēlējies kļūt par superzvaigzni, tomēr pianista albumu tirāžas liecina, ka viņš atpazīstamības ziņā pasaulē sasniedzis vairāk kā grupa Coldplay vai Lady Gaga.


Savas ārkārtīgi veiksmīgās muzikālās karjeras laikā Klaidermans ierakstījis vairāk kā 1300 skaņdarbu, viņa albumi 267 reizes izpelnījušies zelta un 70 reizes platīna statusu. Pateicoties savai patikai uzstāties publikas priekšā un skatītāju mīlestībai, Klaidermans regulāri dodas plašās turnejās visā pasaulē. Arī Rīgā viņš līdz šim iegriezies ne reizi vien, un viņa koncertu biļetes allaž tiek pilnībā izpārdotas.


Šoreiz koncertā Rīgas Kongresu namā izskanēs Klaidermana jaunākie skaņdarbi, kas iekļauti albumā ar nosaukumu "Romantique" – to skaitā pianista interpretācijas par dziesmām "Someone Like You", "Hallelujah", "You Raise Me Up", "Nessun Dorma", kā arī melodijas no mūzikliem "Nožēlojamie" un "Vestsaidas stāsts". Neizpaliks arī jauki muzikāli pārsteigumi.