Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Līgo svētki, Jāņi Cinevillā 2013

Article Image

Ja vēlies šogad labi pavadīt Jāņus un ne par ko neuztraukties, tad Tev noteikti jādodas uz līgo lielfestivālu "SMScredit.lv Jāņi Cinevillā", jo tur būs padomāts par visu un visiem – lielajiem un mazajiem, vīriem un sievām, kā arī par šoferīšiem un līdzbraucējiem.

23. un 24. jūnijā visa "Cinevilla" pilsētiņa tiks pārvērsta par Līgo lielfestivālu, kurā labi justies varēs ikviens. Visi festivāla apmeklētāji tiks aicināti iesaistīties ikgadējā Jāņu vainaga rekorda uzstādīšanā. Kopīgiem spēkiem pīsim pasaulē lielāko Jāņu vainagu, kurā savus līdzi paņemtos ziedus un jāņuzāles, iepīt varēs jebkurš. Bet, kad rekords būs uzstādīts un vakars sagaidīts, kārtīgu līgošanu sāksim kopā ar populārākā latviešu seriāla "Ugunsgrēks" dalībnieku lielo uzvedumu. Kopīgi dziedāsim iemīļotākās Līgo dziesmas, dejosim un kārtīgi atpūtīsimies.

Lai auto vadītājiem saglabātu sirdsmieru, esam noorganizējuši lielu autostāvvietu, kurā vietas pietiks visām mašīnām, kā arī tiks atvērta telšu pilsētiņa, lai visi varētu kārtīgi izgulēties un nebūtu jāuztraucas par tikšanu mājās nākamajā dienā. Varam iepriecināt arī gardēžus, kuri ļoti iecienījuši savas tradicionālās Līgo maltītes, ikviens droši drīkst līdzi ņemt savus, mājās gatavotos ēdienus, un neuztraukties par to, ka tie pie ieejas varētu tikt atņemti – tā nenotiks.

Arī vecāki, kuri vēlas labi atpūsties neuztraucoties par saviem bērniem, ir laipni gaidīti, jo, tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šoreiz festivāla ietvaros tiks atvērta bērnu pilsētiņa, kurā jaunās atvases varēs labi pavadīt laiku. Būs arī atrakcijas un aktīvās izklaides, kurās droši varēs piedalīties gan lielie, gan mazie. Bez atrakcijām un vakara līgo izklaidēm, Cinevillā rosīsies daudz dažādi amatnieki, būs interesanta "Labie Darbi" projektu telts, kā arī vēl citas uzmanību piesaistošas vietas un aktivitātes.

Arī par tiem, kuriem Līgo dziesmas varbūt gluži neiet pie sirds, ir padomāts – Omas Briljanta Disko – tas būs paviljons, kurā skanēs visdažādākā mūzika un, protams, tajā atpūsties un ballēties varēs ikviens. Taču par modrību un muzikālo pavadījumu visas nakts garumā, festivālā rūpēsies mums visiem labi zināmais Normunds Rutulis un pozitīvais Roberts Lejasmeijers.

Visiem būs ko darīt, visiem būs kur palikt un bez raizēm atpūsties, tāpēc nav ko daudz domāt, jābrauc Līgot uz lielfestivālu "SMScredit.lv Jāņi Cinevillā".