Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Jūrmalā notiks festivāls "Augstā humora nedēļa"

Article Image

Kūrorta sezonas vidū no 31. jūlija līdz 4. augustam Jūrmalā notiks festivāls "Augstā humora nedēļa", kas veltīts "Comedy Club" 10 gadu jubilejai.

Pasākuma programmā četri unikāli koncerti un filmēšanas, kurus septembrī pārraidīs telekanālā "???", kā arī pieci ekskluzīvi neaizmirstami saviesīgi vakari atjaunotajā elites izklaides kompleksā "Havana Club Lounge".

Visas piecas dienas labākajās Jūrmalas skatuvēs skatītājus izklaidēs Krievijas progresīvāka humora radītāji – "Comedy Club" rezidenti Gariks Martirosjans, Pāvels Voļa, Timurs Batrutdinovs, Gariks Buļdogs Harlamovs un citas projekta zvaigznes, televizījas šova "Comedy Woman" dalībnieces, kā arī labāku "TNT" telekanāla seriālu zvaigznes.

Bez tam, festivālā "Augstā humora nedēļa" piedalīsies slaveni aktieri, muziķi un sportiski no vairākām valstīm, kā arī īpaši viesi no Holivudas, starp kuriem slavenā Parisa Hiltone.

Katra Festivāla diena – unikāla iespēja kopā ar rezidentiem un citām slavenībām ietvaros piedalīties lielā jubilejas burziņā "Augstā humora nedēļa", kas veltīts Comedy Club 10 gadu jubilejai.

Pasākumu programma

Plkst. 18.30 – koncertu filmēšanas sākums koncertzālē "Dzintari".
Plkst. 23.00 – nakts ballīšu sākums "Havana Lounge Club".

31. jūlijā – "Augstā humora nedēļas" festivāla lielā atklāšana ar "Comedy Club" piedalīšanos, kas notiks klubā "Havana Lounge Club". "Augstā humora nedēļas" festivāla atklāšana. Kokteiļu vakars. Šovu vadīs paši populārākie "Comedy Club" rezidenti.

1. augustā – "Comedy Fashion Style" + "Popular Party".
Uzmanības centrā uz skatuves, zālē un klubā – mode, stils un tendences. Glamūrs burziņš festivāla viesiem: aktuālie joki, neiedomājamas idejas, populāras tendences. Pati modernākā un stilīgākā ballīte piekrastē.

2. augustā – "Comedy Music Style" + "Old Time Party".
Šī pasākuma īpašie visi būs Krievijas estrādes zvaigznes un populārie dīdžeji. Šajā naktī viss būs saistīts tikai ar mūziku. Sprādzienbīstamā maisījumā sajauksies nesen izskanējušie 2000. gadsimta sākuma hīti un populāri mūsdienu ieraksti. Muzikālā kaujā satiksies pēdējās desmitgades slavenākie kolektīvi un izpildītāji.

3. augustā – "Comedy Crazy Style" + "Le Brasilia Party".
Diena bez noteikumiem un kompromisiem. Nevaldāma līksmība ar konkursiem bez aizspriedumiem un neparedzamiem piedzīvojumiem – viss, kas nepieciešams, lai pilnība iegremdētos "Comedy". Tikai uz vienu nakti Brazīlijas karnevāls no Riodeženeiro pārcelsies uz Jūrmalu. Latīņu mūzika, karstasinīgas skaistules, eksotiski kokteiļi – sajūti Brazīlijas tveici Jūrmalā!

4. augustā – "Comedy Sensation Style" + "Red Sensation".
Pēdējā diena, kad tiek atklātas visas kārtis. Visi festivāla noslēpumi, jauni Comedy rezidentu joki, īpašie viesi – jums atklāsies viss līdz šim nezināmais. Ugunīga ballīte bez ierobežojumiem. Tieši šajā naktī visiem kļūs pieejams tas, kas līdz šim bija aizliegts.