Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Zucchero - Rīga, Palladium, 15.04.2024 - Overdose DAmore World Tour 2024

Piedalies.lv - Zucchero - Rīga, Palladium, 15.04.2024 - Overdose DAmore World Tour 2024

Itāļu Rokmūzikas Leģenda Zucchero Uzstāsies Rīgā

Viena no visu laiku spožākajām zvaigznēm blūzroka debesīs, itāļu dziedātājs Zucchero, kurš ar savu dvēselisko balsi un aizrautību jau četrdesmit gadus valdzina klausītājus visā pasaulē, ir paziņojis par savu nākamā gada koncertturneju “Overdose D'Amore”. Šīs tūres ietvaros viņš uzstāsies arī Latvijā, koncertzālē Palladium Rīga, 15. aprīlī. Biļetes uz šo gaidāmo notikumu kļuva pieejamas no 3. oktobra plkst. 10.00, izmantojot “Biļešu Serviss” tīklu.

Dzīves un Mūzikas Ceļojums

Zucchero, kura īstais vārds ir Adelmo Fornaciari, ir radījis neaizmirstamus hītus un piepildījis mūzikas pasauli ar sirsnīgām dziesmām, kurās atspoguļojas viņa dziļā saikne ar blūza, gospeļa, soulmūzikas un roka žanriem. Ar vairāk nekā 60 miljonu pārdotu albumu un neskaitāmiem koncertiem visā pasaulē, Zucchero ir kļuvis par vienu no ievērojamākajiem mūziķiem itāļu un starptautiskajā mūzikas scenā.

Jaunākais Albums

Viņa jaunākais albums “Discover”, kas izdots 2021. gadā, vēlreiz apstiprina Zucchero spēju radīt mūziku, kas uzrunā un iedvesmo dažādu paaudžu klausītājus. Viņa māksla ir izcilības paraugs, kas savieno žanrus, kultūras un valodas, padarot viņa mūziku par universālu saziņas līdzekli.

Koncerts Palladium Rīgā

Zucchero koncertturnejas “Overdose D'Amore” ietvaros uzstāsies vienās no skaistākajām un prestižākajām koncertvietām pasaulē, un Rīgas Palladium zāle ir viens no šiem izcilajiem pieturpunktiem. Tā ir unikāla iespēja Latvijas mūzikas cienītājiem piedzīvot šī izcili talantīgā mākslinieka uzstāšanos dzīvajā, kurā tiks svinēti viņa 40 gadi mūzikā.

Mūzika un Sadarbība

Zucchero sadarbība ar tādiem māksliniekiem kā Sting, Bono, Eric Clapton un daudziem citiem ir papildinājušas viņa muzikālo darbību, radot neaizmirstamus muzikālos brīžus un pierādot viņa mākslas universālo pievilcību. Viņa panākumi un atzinība - divas “World Music” balvas, sešas “IFPI Europe Platinum” balvas un Grammy balvas nominācija - ir liecība par viņa nozīmīgo ieguldījumu mūzikā.

Nepalaidiet garām iespēju baudīt Zucchero uzstāšanos Rīgā!

Tas būs viens no spilgtākajiem mūzikas notikumiem, kas apvienos mūzikas mīļotājus no visas Latvijas, lai kopā svinētu šī izcilā mākslinieka 40 gadu muzikālo ceļojumu.