Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Summer Sound festivāls 2024 - 2. un 3.augusts

Piedalies.lv - Summer Sound festivāls 2024 - 2. un 3.augusts

Grandiozākais Pludmales Festivāls Baltijā “Summer Sound”

Kad vasara sasniedz savu pilnbriedu, Liepājas pludmale kļūst par grandiozākā pludmales festivāla Baltijā – “Summer Sound” – epicentru. 2024. gada 2. un 3. augustā šis pasākums atgriezīsies, lai jau divpadsmito reizi aizpildītu Liepājas smiltis ar mūzikas ritmiem, neaizmirstamu atmosfēru un tūkstošiem priecīgu apmeklētāju.

Rekordliels Apmeklētāju Skaits

  1. 2003. gada 4. un 5. augustā “Summer Sound” pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu – vairāk nekā 40 tūkstoši cilvēku izvēlējās piedzīvot šo muzikālo un kultūras notikumu, liecinot par festivāla nozīmīgumu un popularitāti ne tikai Latvijā, bet arī Baltijas reģionā.

“Blind Sales” Biļetes Jau Pārdošanā

Lai nodrošinātu vietu šajā neaizmirstamajā festivālā, šobrīd pieejamas “Blind sales” biļetes, kas apmeklētājiem piedāvā iespēju iegādāties 2 dienu ieejas biļetes uz “Summer Sound 2024”. Tā ir unikāla iespēja ne tikai garantēt savu dalību festivālā, bet arī izbaudīt to par izdevīgāku cenu.

Vairāk par Festivālu

“Summer Sound” ir festivāls, kas katru gadu piedāvā plašu mūzikas, mākslas un izklaides programmu. Tas apvieno dažādus mūzikas žanrus, no elektroniskās mūzikas līdz rokam un popam, piesaistot gan vietējos, gan starptautiskos māksliniekus. Festivāla atmosfēru veido ne tikai mūzika, bet arī dažādas radošās darbnīcas, mākslas instalācijas un plašas atpūtas iespējas, kas padara “Summer Sound” par patiesu vasaras piedzīvojumu.

Plašāka informācija par festivālu, māksliniekiem un biļešu iegādi pieejama festivāla mājaslapā: http://www.summersound.lv.

Noslēgumā

“Summer Sound” festivāls ir kļuvis par vienu no gaidītākajiem vasaras notikumiem Latvijā, kas katru gadu Liepājas pludmali pārvērš par dzīvības un mūzikas pilnu vietu. 2024. gada izdevums sola būt vēl grandiozāks un aizraujošāks, tāpēc, ja meklējat neaizmirstamu vasaras piedzīvojumu, “Summer Sound” ir vieta, kur jābūt!