Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Lieldienu meklēšanas svinības Melngalvju namā 2024

Piedalies.lv - Lieldienu meklēšanas svinības Melngalvju namā 2024

Lieldienu brīvdienās, no 30. marta līdz 1. aprīlim, Melngalvju nams aicina ģimenes ar bērniem piedalīties aizraujošā piedzīvojumā “Zaķim pa pēdām”. Šis pasākums ir veltīts, lai palīdzētu Lieldienu zaķim atrast nejauši pazaudētās Lieldienu olas Melngalvju namā.

Lai palīdzētu zaķim, apmeklētājiem būs jāatrod piecas Lieldienu olas. Par šo labo darbu bērni un pieaugušie saņems atalgojumu - saldumu zīmola “Selga” sarūpētu garšīgu pārsteigumu, ko varēs iegūt, olas nododot pie kases.

Pasākuma laiks ir no plkst. 10.00 līdz 17.00, dodot iespēju ģimenēm izvēlēties sev ērtāko laiku piedzīvojuma sākšanai.

Svētdien, 31. martā, Pirmajās Lieldienās, piedzīvojumu papildinās saldumu zīmola “Selga” atraktīvais Seldzītis, kas bērniem piedāvās uzspēlēt īpašu spēli, piešķirot pasākumam papildus jautrību.

Zaķa nozaudētās olas būs novietotas mazajiem bērniem sasniedzamā augstumā, un tās atradīsies dažādās vietās visā Melngalvju namā. Olu meklēšanas piedzīvojums piedāvā arī iespēju apvienot izglītojošu elementu, iepazīstot nama greznās telpas un bagātīgo mākslas darbu kolekciju.

Dalība aktivitātē ir bez maksas, nepieciešams iegādāties tikai ieejas biļeti uz Melngalvju namu. Pirmsskolas vecuma bērniem ieeja ir bez maksas, padarot šo pasākumu īpaši pievilcīgu ģimenēm ar mazajiem bērniem.