Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Armin van Buuren - Tallina, Weekend Festival 2024

Piedalies.lv - Armin van Buuren - Tallina, Weekend Festival 2024

Pasākuma datums un vieta - 31.08.2024

Atzīmējiet savos kalendāros ārkārtēju muzikālu pieredzi sestdien, 2024. gada 31. augustā, slavenajā Tallinas Dziesmu svētku laukumā. Šī vieta pazīstama ar savu vēsturisko nozīmi un skaisto brīvdabas iestādījumu, un nodrošinās Jums neaizmirstamu nakts pasākumu.

Mūzika un uzstāšanās

Armin van Buuren, trance mūzikas industrijas gigants, ir pazīstams ar savām dinamiskajiem un iespaidīgajiem tiešraides šoviem. Fanu priekšā būs uzstāšanās, kas piepildīta ar intensīviem vaibiem un saistošiem vizuālajiem efektiem. Armin van Buuren repertuārā ir gan mīlētas klasikas, gan jauni hiti. Armin'a šovi ir kas vairāk nekā tikai koncerti - tie ir kompleksi sensoriski piedzīvojumi, kas apvieno augstas enerģijas mūziku ar sarežģītiem gaismas šoviem un vizuālajiem efektiem, radot elektrizējošu atmosfēru!

Biļešu informācija

Biļetes ir pieejamas jau tagad, un ņemot vērā mākslinieka un vietas popularitāti, ieteicams iegādāties biļetes agrāk, lai nodrošinātu to pieejamību. Var būt pieejami arī īpašas VIP pakas, kas piedāvā premium skatu un ekskluzīvas ērtības.

Papildus aktivitātes

Pasākumā būs dažādi ēdieni un dzērieni no vietējiem un starptautiskiem piegādātājiem. Būs arī preču stendi, piedāvājot faniem iespēju iegādāties ekskluzīvus Armin van Buuren suvenīrus.

Ceļošana un izmitināšana

Tiem, kas ceļo no tālām vietām, pieejamas daudzas izmitināšanas iespējas tuvu pasākuma vietai. Ieteicams rezervēt viesnīcu numurus laicīgi, jo tās ātri aizpildās šāda pasākuma dēļ.

Veselība un drošība

Pasākuma organizatori ir apņēmušies nodrošināt drošu vidi visiem apmeklētājiem. Būs ieviesti visaptveroši veselības un drošības pasākumi, ievērojot jaunākās vadlīnijas, lai nodrošinātu drošu un patīkamu pieredzi visiem.

Nepalaidiet garām šo izcilo pasākumu, kurā Armin van Buuren ar savu nepārspējamo muzikālo prasmi sajūsminās auditoriju. Plašākai informācijai un biļešu iegādei apmeklējiet oficiālo pasākuma lapu šeit.

Šis ir pasākums, kuru nedrīkst palaist garām ikviens EDM & Trance mūzikas cienītājs!