Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Līgo pasākums Vecpiebalgā 2024

Piedalies.lv - Līgo pasākums Vecpiebalgā 2024

Līgo svētki Vecpiebalgā piedāvā unikālu pieredzi tieši pie Alauksta ezera, kur festivāla dalībnieki varēs baudīt divu dienu garumā dažādas aktivitātes un muzikālus priekšnesumus. Šis pasākums aicina apmeklētājus iegrimt latviešu Jāņu tradīcijās, izbaudot saulgriežu burvību ar 21. gadsimta pieskaņu.

Festivāla norises laiks un vieta

Festivāls notiks skaistajā Alauksta estrādes un ezera krastmalā, kur ir arī izveidota telšu pilsētiņa. Ieeja festivālā 22. jūnijā sāksies plkst. 12:00, bet pirmie koncerti sāksies plkst. 21:00. Turpinājumā, 23. jūnijā, festivāla vārti atkal tiks vērti plkst. 11:00, ar koncertiem, kas atsāksies plkst. 21:00.

Mūzikas un izklaides programma

22. jūnijā uz Alauksta estrādes skatuves no plkst. 21:00 uzstāsies tautā iemīļoti mūziķi, tostarp grupa Apvedceļš, M. Sencis un Grandmasters Neons. Vakara gaitā notiks arī enerģiska ielīgošana ar dīdžeju Aivis no Latvijas radio 2. 23. jūnijā uzstāsies grupa MAZAIS PRINCIS, ELĪNA GLUZUNOVA, un vakaru vadīs dīdžejs E.Edžiņš.

Īpašie notikumi

Sagaidot pusnakti, abās dienās notiks UGUNS rituāla šovs un lielā UGUNSKURA iekuršana. Pusnaktī notiks arī Līgo zāļu PLIKO skrējiens, kas piesaista daudzus drosmīgus dalībniekus. 23. jūnijā Līgo dienā varēs atpūsties ar sportiskām aktivitātēm, peldēm, laivu izbraucieniem, un atpūtu telšu pilsētiņā.

Bērnu aktivitātes un ēdināšana

Visu dienu bērni varēs izklaidēties piepūšamo atrakciju bērnu laukumā bez papildus maksas, un tiks rīkota arī kārtīga putu ballīte. Pasākuma laikā darbosies bāri un ēdināšana, piedāvājot plašu alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu klāstu. Norēķiniem ieteicams sagatavot skaidro naudu.

Biļetes un plašāka informācija par festivālu pieejama mājaslapā www.ligovecpiebalga.lv, kur var atrast arī pilnu pasākuma programmu.