Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


A-Europa, Liepāja, 28.07.2024, Pūt Vējiņi

Piedalies.lv - A-Europa, Liepāja, 28.07.2024, Pūt Vējiņi

Grupa "A-Europa" izsludina jubilejas koncertu

2024.gada 28.jūlijā koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" Liepājā notiks grupas "A-Europa" 25. gadadienas koncerts. Pasākums solās būt neaizmirstams notikums visiem grupas cienītājiem un mūzikas mīļotājiem.

Programmā - visiem zināmie hiti un jaunas dziesmas

Koncerta programmā tiks iekļauti visiem zināmie un iecienītākie hiti, tostarp “Meitenes Rīgā”, “Ziema - baltas rozes”, “Jūrmala”, “Tuvumā tālumā”, kā arī jaunas kompozīcijas. Grupa ir īpaši uzsvērusi dziesmu autentiskā skanējuma saglabāšanu, lai radītu tādu pašu atmosfēru, kādu klausītāji pieredzējuši radiostacijās, diskotēkās un naktsklubos.

Aizraujoša šova programma un krāšņi efekti

Apmeklētājus gaida ne tikai muzikāls baudījums, bet arī aizraujoša šova programma, krāšņi speciālie efekti un neaizmirstamas emocijas. Šis pasākums tiks atzīmēts kā muzikāli svētki, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku.

Biļetes un grupas sastāvs

Biļetes uz koncertu jau ir pārdošanā. Grupas "A-Europa" sastāvs ietver Arturu Duboku - grupas dibinātāju, pastāvīgo līderi un solistu, Egors Kovaļkovs - solo ģitāristu, Juri Ruskuli - taustiņinstrumentu spēlētāju un bekvokālu, Matīss Uškāns - sitamo instrumentu spēlētāju, kā arī dejotājas Karolīnu un Anastasiju, kas piešķir papildu spilgtumu un enerģiju grupas priekšnesumiem.

Gaidām Jūs 2024. gada 28. jūlijā Koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" Liepājā. Pievienojieties mums šajā īpašajā vakarā, kas būs piepildīts ar mūzikas burvību un enerģiju. Nepalaidiet garām iespēju kļūt par daļu no šī brīnišķīgā notikuma!