Ezīšfests 2024, 24.08.2024. Tallinas ielas kvartāls

Piedalies.lv - Ezīšfests 2024, 24.08.2024. Tallinas ielas kvartāls

Svinēsim Vasaras Noslēgumu Kopā

Šovasar, 24. augustā, Tallinas ielas kvartālā notiks jau 12. reizi ikgadējais vasaras noslēguma festivāls “Ezīšfests”, kas ir kļuvis par iecienītu tradīciju daudziem pilsētas iedzīvotājiem un viesiem. Festivāls pulcēs plašu klāstu mūzikas apvienību, kas apmierinās dažādu gaumju mūzikas cienītājus.

Dažādība un Radošums

„Ezīšfests 2023” pieredzēja lielu apmeklētāju skaitu, kas baudīja gardu muzikālo rasolu un dažādus pārsteigumus. Šogad festivāls sola būt tikpat krāšņs un piesātināts, un, protams, tas tiks cienīgi nosaukts par savu "Kronis vasarai" titulu.

Programmā

Festivāla programmā ir paredzētas mūzikas performances, dažādas mākslas aktivitātes, un protams, izklaide, kas piepildīta ar smiekliem un lielisku atpūtu. Festivāls piedāvās kaut ko katram, sākot no mākslas darbnīcām līdz dzīvām mūzikas izpildījumiem.

Biļetes

Nekavējies un ievelc kalendārā vasaras karstāko noslēguma ballīti jau tagad! Pirmās 500 „EARLY BIRDS” biļetes ir pieejamas par īpašu cenu – tikai 11 EUR. Tās var iegādāties festivāla mājas lapā vai norādītajos biļešu tirdzniecības punktos.

Seko Līdzi

Lai uzzinātu visu jaunāko informāciju par “Ezīšfests”, seko līdzi festivāla sociālo mediju kontiem:

Papildu Informācija

Plašāka informācija par festivālu, tā programmu un dalībniekiem ir pieejama mājaslapā www.ezisfests.lv.

Gatavojies piedzīvot neaizmirstamu vasaras noslēgumu Tallinas ielas kvartālā!

Gaidām Jūs 2024. gada 24. augustā, lai kopā svinētu šo krāšņo un enerģijas pilno notikumu!