Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Bryan Adams, Arena Riga, 08.07.2024: So Happy It Hurts Tour

Piedalies.lv - Bryan Adams, Arena Riga, 08.07.2024: So Happy It Hurts Tour

BRYAN ADAMS ŠOVASAR AIZRAUJ AR UZSTĀŠANOS ARĒNĀ RĪGA

Bryan Adams, viens no izcilākajiem dzīvās rokmūzikas izpildītājiem, šovasar, 8. jūlijā, uzstāsies Arēnā Rīga, piedāvājot savu koncertturneju “So Happy It Hurts”. Šis notikums atnesīs unikālu enerģiju un izcilo mūziku, ko Adams ir radījis un pilnveidojis vairāk nekā 40 gadus, savienojot dažādu paaudžu skatītājus ar savu aizraujošo skatuves klātbūtni un ikoniskām dziesmām.

Turneja un Albuma Panākumi

"So Happy It Hurts", Bryan Adams piecpadsmitais studijas albums, ir guvis plašu atzinību un tika nominēts Grammy balvai. Albumu Adams izveidoja pandēmijas laikā, spēlējot dažādus instrumentus un ierakstot 12 dziesmas, kas iekļautas šajā izcilajā ierakstā. Šī turneja jau ir sākusies ASV un turpināsies visā Eiropā, ar grandiozo pieturpunktu Arēnā Rīga.

Bryan Adams ir pazīstams ar savu nevainojamo balss kontroli un spēju sazināties ar auditoriju, kas padara katru viņa uzstāšanos par neaizmirstamu notikumu. Viņa mūzikas karjera ir bagāta sadarbojoties ar pasaules mūzikas ikonām, sākot no Barbra Streisand un Bonnie Raitt līdz Rod Stewart, Sting, Tina Turner, un pat mūsdienu zvaigznēm kā Ed Sheeran un Taylor Swift.

Hitu Klāsts Koncertā

Koncertā skanēs daudzi no viņa slavenākajiem hitiem, tostarp “(Everything I Do) I Do It For You”, “Can’t Stop This Thing We Started”, “Summer of ’69” un “Heaven”, kā arī “Cuts Like A Knife”, “Have You Ever Really Loved A Woman” un “Shine A Light”. Šīs dziesmas ir kļuvušas par klasiku, ko mīl un atzīst visā pasaulē.

Nepalaidiet Garām!

Biļetes uz šo lielisko koncertu būs pieejamas "Biļešu Serviss" tīklā sākot no 26. janvāra. Šis pasākums solās būt ne tikai koncerts, bet arī maģisks vakars, pilns ar autentisku rokmūzikas mirdzumu, ko piedāvā viens no žanra meistariem. Koncerts, kas paliks atmiņā ilgi pēc tā norises - neaizmirstiet, datums ir 8. jūlijs, Arēna Rīga. Vairāk informācijas var atrast mākslinieka mājaslapā: Bryan Adams Official.

Šis pasākums ir ievērojams notikums Rīgas un visas Latvijas kultūras dzīvē, piedāvājot iespēju dzīvot līdzi mūzikas notikumam, kas apvieno paaudzes un atgādina par rokmūzikas spēku un tās ietekmi uz mūsu dzīvi.