ABPARK - Lielākais izklaides parks Baltijas valstīs

Piedalies.lv - ABPARK - Lielākais izklaides parks Baltijas valstīs

Lielākais izklaides parks Baltijas valstīs aicina ģimenes pavadīt neaizmirstamu dienu, izbaudot daudzveidīgās atrakcijas un izklaides, kas piemērotas visām vecuma grupām. Parka apmeklējums sola pilnu dienas aizpildījumu ar neierobežotu atrakciju izmantošanu, kas iekļauta vienā biļetes cenā. Parkā ir atrakcijas gan adrenalīna cienītājiem, gan tiem, kas dod priekšroku mierīgākām izklaidēm. Īpaši populāras ir ūdens atrakcijas vasaras sezonā. Parka plašajā teritorijā vienmēr ir ko darīt katram apmeklētājam.

Īpašie Pasākumi un Viesi

Papildus ikdienas atrakcijām parkā regulāri viesojas dažādi mākslinieki un izpildītāji, tostarp Bermudu divstūris, Snick Dance Company, un Street warriors. Īpašas aktivitātes nodrošina Jogitas pasākumi un bērnu vokālā studija "Spāre". Šīs aktivitātes nodrošina papildus izklaides iespējas visu dienu. Koncerti un izrādes tiek rīkotas atklātās skatuves zonās. Katru nedēļu parkā notiek tematiski pasākumi, kas piesaista dažāda vecuma apmeklētājus.

Sadarbības Partneri

Parkā regulāri ierodas ABpark sadarbības partneri, piedāvājot dažādas papildus aktivitātes, kas ir īpaši veidotas, lai priecētu gan lielos, gan mazos apmeklētājus. Šīs aktivitātes papildina parka regulāro atrakciju klāstu un padara apmeklējumu vēl aizraujošāku. Dažādi zinātniski šovi, rotaļu darbnīcas un interaktīvas izstādes ir tikai dažas no pievilcīgajām aktivitātēm. Sadarbības projektu ietvaros tiek piedāvātas arī izglītojošas aktivitātes bērniem, kas saistītas ar dabaszinātnēm un tehnoloģijām.

Atrakcijas un Ēdināšana

Visu dienu parka teritorijā darbojas siltā virtuve, kā arī uzkodu, saldumu un dzērienu tirgotavas. Tie nodrošina apmeklētājiem iespēju atpūsties un atgūt spēkus starp atrakciju izbaudīšanu. Ēdienu piedāvājumā ir gan vietējās ēdienkartes ēdieni, gan starptautiski populāri ēdieni. Īpaši populāras ir ātrās uzkodas, kas ērti ēdams staigājot. Bez tam, parkā ir vairāki tematiski kafejnīcas un restorāni, kas piedāvā ēdienus, kuri atbilst konkrētajai parka tematikai.

Noderīgas saites

Plašāka informācija par atrakcijām, pasākumiem un iekšējās kārtības noteikumiem ir pieejama parka mājaslapā ABpark atrakcijas un iekšējās kārtības noteikumi. Lai iegūtu vairāk informācijas par parku un tā piedāvājumiem, apmeklējiet oficiālo ABpark mājaslapu. Šīs saites nodrošina ērtu piekļuvi visai nepieciešamajai informācijai vienuviet, ļaujot plānot apmeklējumu ērti un efektīvi. Tīmekļa vietnē ir pieejami arī interaktīvie parka kartes, kas palīdz orientēties parka teritorijā.


AB Parks Karte