Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Hāpsalas Itālijas Mūzikas Festivāls 2024

Piedalies.lv - Hāpsalas Itālijas Mūzikas Festivāls 2024

Haapsalu Itaalia Muusika Festival 2024

Nākamā gada jūnijā Hāpsalas Bīskapa pils pagalmā atgriezīsies Itālijas Mūzikas Festivāls. 2024. gada 1. jūnijā notiks festivāla galvenais pasākums, kurā uzstāsies ievērojami Itālijas mākslinieki: Ricchi e Poveri, Riccardo Fogli, Piero Mazzocchetti un Canzoniere Grecanico Salentino.

Mākslinieki

Ricchi e Poveri, izveidots 1967. gadā Dženovā, ir viena no izcilākajām Itālijas popgrupām. Viņu slavenākie hiti ir “Mamma Maria”, “Made in Italy”, un “Se m'innamoro”. Riccardo Fogli, zināms ar savu dziesmu “Storie di Tutti i Giorni”, ir izdevis vairāk kā 30 albumus, un viņa populārākās dziesmas ietver “Ti Amo Pero”, “Compagnia” un “Il Segreto del Tempo”.

Piero Mazzocchetti, sācis savu karjeru Vācijā, ir pazīstams ar savām emocionālajām uzstāšanās reizēm un duetiem ar Jose Carreras. Canzoniere Grecanico Salentino no Salento reģiona Itālijā piedāvā tradicionālās mūzikas un mūsdienu ritmu sajaukumu, kas festivāla atmosfēru padara īpaši maģisku.

Biļetes

Festivāls nodrošinās ērtu piekļuvi apmeklētājiem ar īpašām vajadzībām un viņu pavadoņiem, kā arī īpašu platformu ratiņkrēslu lietotājiem. Papildus informācija par festivālu un biļetēm ir pieejama festivāla mājaslapā: Hāpsalas Itālijas Mūzikas Festivāls.

Cita informācija

Hāpsalas Bīskapa pils piedāvā labu pieejamību un citas ērtības visiem apmeklētājiem, tostarp ērtas autostāvvietas. Papildu informāciju par stāvvietu iespējām var atrast Hāpsalas Pilsētas pašvaldības mājaslapā, vai sazinoties ar festivāla rīkotājiem caur e-pastu: info@monsterpath.com.