Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


DJ Chet Faker, VEF Kvartāls, Rīga, 05.07.2024

Piedalies.lv - DJ Chet Faker, VEF Kvartāls, Rīga, 05.07.2024

5. jūlijā 2024. gadā plkst. 20:00 VEF Kvartālā, Rīgā, notiks īpašs Četa Feikera DJ sets. Šī būs mākslinieka vienīgā uzstāšanās Baltijā šovasar, tādēļ tas ir notikums, kuru nevar palaist garām. Biļetes uz pasākumu pieejamas no trešdienas, 29. maija, vietnē www.bilesuserviss.lv.

Kas ir Čets Feikers?

Nikolass Džeimss Mērfijs, plašāk pazīstams ar savu skatuves vārdu Čets Feikers, ir austrāļu elektroniskās mūzikas, triphopa un soula dziedātājs un komponists. Viņš kļuva slavens ar savu versiju amerikāņu grupas Blackstreet dziesmai "No Diggity". Pēc šīs dziesmas nonākšanas internetā, tā kļuva ārkārtīgi populāra un 2011. gada maijā ierindojās “Hypemachine” Topa augšgalā.

Debijas Albums un Turpmākā Karjera

2014.gadā iznāca Feikera debijas albums “Built On Glass”, kas saņēma atzinību gan no publikas, gan kritiķiem. Īpaši izcēlās dziesmas "Talk Is Cheap", "Gold" un "1998". 2016. gadā mākslinieks paziņoja par uzstāšanos un ierakstīšanos ar savu īsto vārdu - Niks Mērfijs. Viņa otrais studijas albums “Run Fast Sleep Naked” (2019) tika izdots jau ar Mērfija vārdu. Tomēr 2020. gadā viņš paziņoja par atgriešanos pie Četa Feikera segvārda.

Atgriešanās Pie Četa Feikera Segvārda

2021.gadā iznāca albums “Hotel Surrender”, kura singls "Low" tika izvirzīts atzinībai. Čets Feikers ir pazīstams ar savu drosmīgo un nepārspējamo prasmi jaukt žanru un stilu robežas. Viņa nestandarta komponēšanas un producēšanas pieeja padara viņu par vienu no dinamiskākajām un novatoriskākajām figūrām elektroniskās mūzikas vidē pēdējās desmitgadēs.

VEF Kvartāla Vieta un Atmosfēra

VEF Kvartāls ir ideāla vieta, lai baudītu Četa Feikera elektrizējošo enerģiju. Šī vieta ir pazīstama ar savu relaksējošo un pozitīvo atmosfēru, kas ļauj pilnībā izbaudīt mūzikas notikumus. Piektdienas, 5. jūlija, vakarā VEF Kvartāla deju laukumā norisināsies neaizmirstama ballīte ar Četa Feikera muzikāli mirdzošo uzstāšanos.

Biļetes un Papildu Informācija

Biļetes cena svārstās no 36.10 līdz 40.10 eiro, un tās iespējams iegādāties www.bilesuserviss.lv. Nepalaidiet garām iespēju piedzīvot šo unikālo notikumu! Vairāk informācijas un video no Četa Feikera iepriekšējiem hitiem:

Tiekamies VEF Kvartāla deju laukumā 5. jūlijā!