Aleksandrs Fiļipenko ar monoizrādi Sveicināti, Mihail Mihailovič!

Piedalies.lv - Aleksandrs Fiļipenko ar monoizrādi Sveicināti, Mihail Mihailovič!

Pasākums: Aleksandrs Fiļipenko ar monoizrādi "Sveicināti, Mihail Mihailovič!" (Nikolajs Fomenko un viņa draugi vietā)
Datums/Laiks: 09.07.2024 plkst. 19:30
Norises vieta: Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Cena: 20.00 - 60.00 EUR

Detalizēta informācija par pasākumu

Dzintaru koncertzālē Jūrmalā 9. jūlijā plkst. 19:30 notiks literāri muzikāls vakars divās daļās. Pirmajā daļā uzstāsies teātra un kino aktieris Aleksandrs Fiļipenko ar monoizrādi “Sveicināti, Mihail Mihailovič!”. Šajā azartiskajā programmā mākslinieks meistarīgi apvieno divus ģeniālus autorus – Mihailu Zoščenko un Mihailu Žvaņecki. Kaut arī šie izcilie satīras autori pārstāv divus dažādus laikmetus, viņus vieno ironiska attieksme pret notikumiem un prasme piedāvāt cilvēkiem šo ironiju kā aizsardzību.

Monoizrādes saturs

Mazais cilvēks – Zoščenko varonis – jebkurā gadījumā ir laimīgs, bet Žvaņecka varonis – padomju cilvēks – pat ikdienas sadzīves ellē atrod lietas, par kurām var pasmieties. Aleksandrs Fiļipenko piedāvā skatītājiem kopā ironiski pasmieties par muļķību, vulgaritāti un mazliet arī par sevi.

Koncerta otrā daļa

Literāri muzikālajā vakarā piedalīsies arī izcili mūziķi no visas pasaules:

  • Aidars Gainullins (Vācija) – pasaulē labākais bajānists, kura spoži priekšnesumi valdzina miljoniem skatītāju. Viņa izpildījumā skanēs Eitora Vila-Lobosa, Frančesko Sartori, Astora Pjacollas un Karlosa Gardeļa mūzika. Bajānists arī izpildīs leģendāru rokgrupu – Rammstein, Nirvana, The Prodigy, Queen – hītus, kā arī paša sacerētus skaņdarbus.
  • Zarīna Altinbajeva (Kazahstāna) – operdziedātāja ar apburošu soprānu, kas uzstājas visā pasaulē. Viņa dziedās ne tikai populāras operu ārijas, bet arī izpildīs skaņdarbus kopā ar Aidaru Gainullinu.
  • Gentlemen's Strings – ansamblis, kuru izveidoja leģendārais kontrabasists Grigorijs Kovaļevskis, un kas īsā laikā iekaroja Latvijas skatītāju simpātijas.

Viesmākslinieki

  • Aleksandrs Fiļipenko – augstākās raudzes aktieris, teātra un kino zvaigzne.
  • Aidars Gainullins – pasaules līmeņa bajānists un komponists, uzstājies pasaules prestižākajās koncertzālēs.
  • Zarīna Altinbajeva – operdziedātāja, daudzu starptautisku konkursu laureāte, uzstājusies slavenos operteātros.
  • Gentlemen's Strings – populārs ansamblis Latvijā, kurā spēlē izcili mūziķi.

Biļešu informācija

Skatītāji, kas vēlas atdot atpakaļ biļetes, var to izdarīt, atbilstoši tirdzniecības noteikumiem iesniedzot pieteikumu Biļešu serviss. Iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas jaunam pasākumam, kas notiks tajā pat dienā un laikā – 9. jūlijā plkst. 19:30.

Šis spožais koncerts būs neaizmirstams kultūras notikums visiem, kuri novērtē satīru un humoru, kā arī kaislīgu, neatkārtojamu pasaules mūzikas zelta fonda dižāko skaņdarbu izpildījumu.

Vairāk informācijas un biļetes pieejamas: Biļešu serviss.