Positivus Festivāls 2024

Piedalies.lv - Positivus Festivāls 2024

Positivus festivāls atgriežas 2024. gadā, piedāvājot divu dienu muzikālo piedzīvojumu Lucavsalā, Rīgā, no 19. līdz 20. jūlijam. Festivāla biļetes tiek piedāvātas par cenu no 65.83 līdz 79.00 eiro, kas atspoguļo dažādo piedāvājumu, tostarp Fanu Podestu un VIP iespējas.

Programmas Papildinājumi

Ski Mask the Slump God, ASV reperis ar Jamaikas saknēm, pievienojas festivāla programmai, kurā piedāvās dziesmas no savas veiksmīgas debijas albuma "Stokeley". Viņš varētu pārsteigt arī ar jaunumiem no gaidāmā albuma "11th Dimension". Festivālu papildina spēcīgi ārvalstu un pašmāju mākslinieki, ieskaitot hip-hop mūziķi Fiņķi un alternatīvās mūzikas grupu Kautkaili.

Starptautiskā Uzstāšanās

Love'n'Joy, ukraiņu indie-roka grupa, kas pazīstama ar savām angļu valodas dziesmām un hipiju laiku atgādinošo psihedēliju, sniegs enerģisku uzstāšanos. Ukraiņu reperis OTOY, zināms ar savu patriotisko un emocionālo mūziku, dalīsies savā pieredzē.

Pašmāju Talanti

Festivāla skatuves šogad piesaista vairākus Latvijas māksliniekus, tostarp elektroniskās mūzikas duetu ELPO un reperi sivmoneyyy. Tāpat uzstāsies Purple Negative, Bukte, un I MEAN LOVE.

Ārvalstu Zvaigznes

Džeisons Derulo, Offset no Migos, Nothing But Thieves, Benjamin Clementine, un Jacob Collier ir tikai daži no ārvalstu vārdiem, kas uzstāsies šajā vasaras festivālā, piedāvājot plašu žanru un stilu klāstu.

Positivus festivāls piedāvā unikālu kultūras un mūzikas sajaukumu, kas piesaista gan vietējos, gan starptautiskos apmeklētājus, lai kopīgi baudītu vasaras muzikālās izklaidēs.