Positivus Festivāls 2024: Kas Jāzina Par Pasākumu

Piedalies.lv - Positivus Festivāls 2024: Kas Jāzina Par Pasākumu

Vispārīga Informācija

Positivus Festivāls 2024 ir gaidāms notikums, kas piesaistīs mūzikas cienītājus no visas pasaules uz Lucavsalu, Rīgā. Festivāls norisināsies no 19. līdz 20. jūlijam, piedāvājot divu dienu biļetes, kā arī speciālus piedāvājumus, tostarp Creditea Fanu Podestu, kas nodrošina labāku skatu un ērtības. Biļetes cena sākas no 149 EUR.

Mākslinieku Izlase

Festivālā uzstāsies plašs mākslinieku klāsts, sākot no pasaules zināmiem vārdiem līdz vietējiem talantiem:

  • Ski Mask the Slump God – ASV reperis, pazīstams ar savu enerģisko sniegumu un ietekmīgajiem albumiem, kuri ieguvuši atzinību visā pasaulē.
  • Love’n’Joy – Ukrainas indie rock grupa, kuras mūzika apvieno psihedēliskas un postpanka ēras iezīmes, piedāvājot klausītājiem unikālu skaņu pieredzi.
  • OTOY – Ukrainas reperis, kas savos darbos apspriež sociālpolitiskus jautājumus, izmantojot mūziku kā līdzekli, lai izteiktu savas domas un atbalstītu savu tautu.
  • Vietējie mākslinieki kā Fiņķis, Kautkaili, Bukte, un daudzi citi, kas nodrošinās dažādību mūzikas žanros un stilos.

Īpašie Piedāvājumi un Ērtības

Festivāls piedāvā ne tikai muzikālu izklaidi, bet arī ērtības, piemēram, Creditea Fanu Podestu, kas ļauj baudīt koncertus no īpaši labiem skatīšanās punktiem. Tas ir īpaši pievilcīgs tiem, kas meklē komfortu festivāla laikā.


Festivāls ne tikai izklaidē, bet arī sniedz atbalstu un platformu svarīgu sociālu un kultūras jautājumu izcelšanai. Mākslinieki kā OTOY izmanto savu mūziku, lai runātu par kara sekām Ukrainā, veicinot globālo izpratni un atbalstu.

Papildinformācija

Lai uzzinātu vairāk par biļešu iegādi, mākslinieku sarakstu un festivāla norises vietas ērtībām, apmeklējiet Positivus Festivāla mājaslapu. Sagatavojieties divu dienu muzikālam piedzīvojumam, kas apvieno aizraujošu mākslinieku sniegumu ar kultūras un sociālo atbildību.