Dejas saulrietā - Brīvdabas festivāls, Programma

Piedalies.lv - Dejas saulrietā - Brīvdabas festivāls, Programma

Brīvdabas festivāls "Dejas saulrietā" notiks no 2024. gada 12. līdz 14. jūlijam, piedāvājot divas dienas pilnas ar mūziku, deju un daudzveidīgām izklaides iespējām. Šis pasākums norisināsies Saulrietos, Kurmāles pagastā, kas atrodas skaistā Kuldīgas novadā, piedāvājot apmeklētājiem iespēju izbaudīt kultūras notikumus dabas ielokā.

Pasākuma Apraksts

Festivāla laikā tiks izveidota plaša telšu pilsētiņa, nodrošinot nakšņošanas vietas tieši pasākuma teritorijā. Apmeklētāji varēs piedalīties dažādās radošajās un sporta aktivitātēs, kas piemērotas jebkura vecuma grupām. No rīta līdz vakaram festivāls vibrēs ar dzīvību, piedāvājot arī ēdienu un dzērienu stendus, kas ļaus baudīt vietējo kulināriju.

Muzikālais Sastāvs un Programma

Festivāla pirmais vakars, 12. jūlijā, solās būt aizraujošs ar tādiem māksliniekiem kā Singapūras Satīns un Dzelzs Vilks, kuriem pievienosies populāra jauniešu grupa Citi Zēni. Vakaru noslēgs zināma personība latviešu mūzikā, Atis Auzāns, ar savu setu. Otrajā dienā, 13. jūlijā, uz skatuves kāps Jelgava Big Band ar Paulu Saiju un vēlāk - leģendārais Žoržs Siksna un rock grupa Igo. Vakara noslēgumā prieks ar dzīvās mūzikas cienītājiem būs grupa Dakota. Katru vakaru noslēgs DJ sets, kas aicinās visus dejas kājā līdz pat rītausmai.

Biļešu izpārdošana

Biļetes ir pieejamas iepriekšpārdošanā tiešsaistē par cenu 50 EUR par divu dienu biļeti, kas nodrošinās piekļuvi visiem festivāla notikumiem. Tās varēs iegādāties arī uz vietas, taču ieteicams tos rezervēt iepriekš, ņemot vērā iespējamo biļešu pieprasījumu.

Kāpēc Apmeklēt?

"Dejas saulrietā" ir vairāk nekā vienkārši mūzikas festivāls — tas ir kultūras un kopienas svētki, kas apvieno dažādas mākslas formas un piedāvā bezrūpīgu atpūtu dabā. Festivāls piedāvā unikālu iespēju baudīt izcilu mūziku un dejas aktivitātes, kuras papildina arī iespēja satikt jaunus cilvēkus un radīt jaunas atmiņas. Tiekamies festivālā "Dejas saulrietā", kur kopā svinēsim vasaras burvību un mākslas daudzveidību!