Līgo svinības Rīgā - Wondersalā, 23.06.2024

Piedalies.lv - Līgo svinības Rīgā - Wondersalā, 23.06.2024

Vasaras Saulgrieži Wondersalā

Vasaras Saulgrieži – tas ir laiks, kad daba sasniedz savu pilnbriedu un diena ir garāka par nakti. Šis ir brīdis, kad tradicionāli tiek svinētas Jāņu dienas festivitātes. Šogad Wondersala aicina visus uz grandiozu Līgo svinību, kas notiks 23. jūnijā no plkst. 19.00 līdz pat rītausmai.

Ko piedāvā pasākums?

Pasākumā apmeklētājiem tiks piedāvāta ne tikai iespēja izbaudīt tradicionālos Līgo svētku rituālus, bet arī tiek piedāvāta plaša izklaides programma. Gaidāmas dejas, dziesmas un autentiska Līgo svētku atmosfēra, ko papildinās dzīvā mūzika no tādām pazīstamām grupām un māksliniekiem kā:

  • Pērkons
  • Menuets
  • Brāļi Auzāni ar grupu
  • Sestā Jūdze
  • DJ Roberto

Ēdieni un dzērieni

Wondersala ir parūpējusies, lai svētku dalībniekiem nebūtu jāuztraucas par vakara maltīti. Ēdieni un dzērieni būs pieejami visu vakaru, nodrošinot, ka neviens nepaliek izsalcis vai izslāpis.

Ieeja un galdu rezervācija

Lieliskā ziņa visiem interesentiem – ieeja uz pasākumu ir bezmaksas! Tiem, kuri vēlas īpašu komfortu, ir iespējama galdu rezervācija, zvanot uz numuru 26540555. Rezervējiet savu vietu laikus, lai garantētu sev labāko skatu uz skatuvi un neaizmirstamu Līgo vakaru!

Neaizmirstams vakars gaidāms!

Wondersalas Līgo svinības ir lieliska iespēja aizmirst par ikdienas rūpēm un pilnvērtīgi izbaudīt vasaras saulgriežu burvību. Neaizmirstiet, ka svinības sāksies 19:00 un turpināsies līdz 5:00 no rīta, piedāvājot ne tikai izcilu mūziku, bet arī iespēju piedalīties dažādās tradicionālajās aktivitātēs.

Nāciet un sviniet vasaras saulgriežus kopā ar mums Wondersalā – tas būs pasākums, ko vēlēsieties atcerēties!