Koncerts Faktor-2, 19.jūlijs, XO Lounge

Piedalies.lv - Koncerts Faktor-2, 19.jūlijs, XO Lounge

Par Koncertu "Faktor-2"

Koncerts "Faktor-2" notiks 2024. gada 19. jūlijā XO Lounge Zonā, piedāvājot apmeklētājiem unikālu muzikālo pieredzi. "Faktor-2" ir populāra muzikāla pop-hip-hop grupa, kas pazīstama ar savu enerģisko izpildījumu un aizraujošu dziesmu klāstu.

Grupas Sastāvs un Panākumi

Vladimirs Pančenko ir viens no izcilākajiem un atpazīstamākajiem grupas dalībniekiem, kura dzīves stāsts iedvesmojis vienu no grupas hitiem — "Красавица". Grupas darbības laikā tika publicētas vairāk nekā 130 dziesmas, no kurām 15 ir kļuvušas par plaši atpazīstamiem hitiem. Starp populārākajām dziesmām ir "Красавица", "Весна", "Война", "Класс детка, класс" un "Шалава".

Biļešu Informācija

Biļetes uz koncertu ir pieejamas par cenām no 10 līdz 30 eiro, atkarībā no sēdvietas izvēles un iepriekšpārdošanas vai pasākuma dienas pirkuma. Biļetes būs pieejamas tirdzniecībā no 2024. gada 17. jūnija.

Notikuma Vieta un Laiks

Koncerts sāksies plkst. 20:00, un tā norises vieta — XO Lounge Zona — ir iecienīta lokācija pasākumiem, piedāvājot mājīgu un stilīgu vidi muzikālu vakaru baudīšanai.

Papildus Informācija

Lai iegūtu vairāk informācijas par koncertu un biļešu iegādi, apmeklējiet XO Lounge Zonas mājaslapu vai tiešsaistes biļešu pārdošanas vietnes.

"Faktor-2" koncerts solās būt neaizmirstams pasākums, kurā varēs izbaudīt dažādas hitu dziesmas un grupas dinamisko sniegumu. Tas ir lielisks veids, kā pavadīt vasaras vakaru, baudot kvalitatīvu mūziku un lielisku atmosfēru.