Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Ričards Klaidermans/Richard Clayderman, Dzintaru Koncertzāle, 31.augusts

Piedalies.lv - Ričards Klaidermans/Richard Clayderman, Dzintaru Koncertzāle, 31.augusts

31. augustā plkst. 19:00 Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, notiks izcila franču pianista Ričarda Klaidermana koncerts. Šī pasākuma ietvaros mākslinieks uzstāsies kopā ar stīgu orķestri, piedāvājot apmeklētājiem emocionāli piesātinātu muzikālu pieredzi.

Ričards Klaidermans, plaši pazīstams kā "pianists mīlestībai", ir atzinību guvis ar savu spēju sasniegt klausītāju sirdis ar katru klavieres taustiņa pieskārienu. Viņa muzikālais repertuārs apvieno gan klasiskās mūzikas šedevrus, gan mūsdienīgas kompozīcijas, kas kopā ar stīgu orķestra skanējumu radīs aizraujošu un neaizmirstamu vakaru.

Biļetes uz šo kultūras notikumu jau ir pieejamas pārdošanā, un tās var iegādāties Bilešuserviss kasēs. Cenu amplitūda svārstās no 35.96 līdz 119.96 eiro, atkarībā no sēdvietas izvēles. Sakarā ar Ričarda Klaidermana un stīgu orķestra lielo popularitāti, interesentiem ieteicams nekavēties ar biļešu iegādi.

Nepalaidiet garām iespēju piedzīvot šo muzikālo ceļojumu vienā no Latvijas skaistākajām koncertu norises vietām. Tas būs ne tikai koncerts, bet arī iespēja būt daļai no kultūras pieredzes, kuru vadīs viens no pasaules atzītākajiem pianistiem.