Faktor 2, First Club - 20. jūlijs

Piedalies.lv - Faktor 2, First Club - 20. jūlijs

Faktor 2, populāra grupa, kas tika izveidota Vācijā 1990. gadu beigās, plāno savu uzstāšanos Rīgas klubā First Club. Grupas dibinātāji, mūziķi Iļja Podstrelov un Vladimirs Pančenko, kopā ar producentu Sergeju Žukovu no Ruki Vverh!, gatavo īpašu programmu saviem fanu. Viņu debijas dziesma "Krasavica" sākumā guva plašu popularitāti Krievijā, kas pavēra ceļu grupas starptautiskajai atpazīstamībai.

Pasākuma Detaļas

Pasākums "Faktor 2 at First Club" norisināsies 2024. gada 20. jūlija vakarā plkst. 23:00, un ilgs līdz nākamās dienas agrām rīta stundām. Koncerts piedāvās dzīvo mūziku, un varēs baudīt gan vecos, gan jaunos grupas hitus. Biļetes cena ir 10 eiro, un tās ir pieejamas iegādei tiešsaistē caur Biļešu Serviss mājaslapu.

First Club ir pazīstams kā viens no Rīgas populārākajiem nakts dzīves centriem, kas regulāri rīko dažādus mūzikas pasākumus, piesaistot gan vietējos, gan starptautiskos māksliniekus.

Biļetes

Lai apmeklētu Faktor 2 koncertu, lūdzu, iegādājieties biļetes savlaicīgi, jo grupas popularitāte var radīt strauju biļešu izpārdošanu. Biļetes pieejamas Biļešu Serviss platformā.