Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Centrālparka Rietumi, Централ-парк Вест

Piedalies.lv - Centrālparka Rietumi, Централ-парк Вест

Pasākuma Apraksts

"Centrālparka Rietumi" ir Vudija Allena luga, ko izrāda Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī. Šis darbs ir ne tikai smieklīga situāciju komēdija, bet arī sarkastiska atmaskošana, kas piesaista skatītāju uzmanību ar dziļākiem jautājumiem par personības patieso būtību un iekšējo tukšumu.

Datumi un Laiki

Lugas izrādes notiks vairākos datumos, sākot ar 2024. gada 11. oktobri plkst. 19:00 un turpinot 26. jūlijā, 27. jūlijā, 19. septembrī un atkārtoti 10. oktobrī. Katra izrāde sākas vakara laikā, padarot to par ērtu izvēli kultūras vakara pavadīšanai.

Biļešu Cenas un Iegāde

Biļešu cenas svārstās no 12.75 līdz 35.00 eiro, atkarībā no sēdvietas kategorijas. Biļetes var iegādāties tiešsaistē, izmantojot "Biļešu Serviss" platformu, nodrošinot vieglu piekļuvi un ērtu iegādes procesu.

Norises Vieta

Izrādes tiek rādītas Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra Lielajā Zālē. Teātris ir pazīstams ar savu māksliniecisko atmosfēru un kvalitatīvu skatuves tehniku, kas garantē augstas kvalitātes izrāžu baudījumu.

Papildu Informācija

Režisors Sergejs Golomazovs ir pievērsis uzmanību ne tikai komēdijas elementiem, bet arī svarīgākiem dzīves jautājumiem, kas aktualizējas lugas gaitā. Šī ir lieliska iespēja ne vien smieties, bet arī aizdomāties par dziļākām tēmām.

Vienkārši izmantojot saiti uz "Biļešu Serviss", interesenti var ērti piekļūt informācijai par biļetēm un izvēlēties sev tīkamāko izrādes datumu un laiku.