Kim Han-bin (B.I) Palladium Riga, 20.oktobris

Piedalies.lv - Kim Han-bin (B.I) Palladium Riga, 20.oktobris

Dienvidkorejas reperis un dziesmu autors B.I - starptautiski pazīstams kā K-pop žanra pārstāvis, uzstāsies ar savu šovu Rīgā, Palladium koncertzālē šī gada 20. oktobrī. Biļetes būs pieejamas no 28. jūnija plkst. 10.00, savukārt FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedriem tās būs pieejamas jau no 27. jūnija plkst. 10.00, izmantojot speciālu kodu.

Par Mākslinieku

Kim Han-bin (B.I), dzimis 1996. gada 22. oktobrī, ir ne tikai izcils reperis, bet arī talantīgs dziesmu autors un producents. Viņš sāka iegūt atpazīstamību ar grupu "Ikon", kas darbojās zem YG Entertainment. B.I ir zināms ar savu spēju radīt dziesmas, kas spēj uzrunāt klausītāju emocijas, kā arī ar spēju eksperimentēt ar dažādiem mūzikas stiliem, sapludinot roku, popu, hip-hopu un R&B.

Papildus informācija

Koncerta laikā tiks izpildīti gan jaunākie hiti, gan mākslinieka iepriekšējie darbi. B.I ir pazīstams ar enerģiskajām un emocionālajām uzstāšanās reizēm, kas padara katru viņa koncertu par neaizmirstamu pieredzi.

VIP Biļetes

Pasākumam būs pieejamas VIP biļetes, kas ietver:

  • Early Entry package par 100.00 EUR: ļauj apmeklētājiem iegūt ātrāku ieeju un piekļuvi suvenīru pirkšanai.
  • B.I. VIP package par 250.00 EUR: papildus ietver foto iespējas ar B.I (6 cilvēku grupās) un jautājumu un atbilžu sesiju ar mākslinieku.

Biļetes

Biļetes var iegādāties tiešsaistē caur "Biļešu Serviss" tīklu. Šis pasākums ir lieliska iespēja visiem K-pop mūzikas cienītājiem piedzīvot kvalitatīvu mūzikas pasākumu un redzēt vienu no žanra spožākajām zvaigznēm klātienē.

Plašāka informācija un biļešu iegāde: 131online.net/bi


Nepalaidiet garām iespēju redzēt B.I dzīvajā izpildījumā! Rezervējiet savas biļetes laicīgi, lai garantētu vietu vienā no gaidītākajiem mūzikas notikumiem Rīgā.