Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Skaņu mežs 2024 - Mūzikas Festivāls

Piedalies.lv - Skaņu mežs 2024 - Mūzikas Festivāls

"Skaņu mežs 2024" festivāls Rīgā

4. un 5. oktobrī Rīgā, Kultūras ēkā Hanzas Perons, notiks eksperimentālās mūzikas festivāls "Skaņu mežs 2024". Festivāla pirmais vakars veltīts elektroniskās mūzikas duetam Autechre, savukārt otrajā vakarā uzstāsies abstraktā hip-hopa duets "Armand Hammer".

Galvenie viesi – Autechre un Armand Hammer ir izcēlušies ar savu unikālo skanējumu. Autechre, kas pazīstami ar savu ietekmi IDM žanrā, savu karjeru aizsāka deviņdesmitajos gados, un to mūzika tiek uzskatīta par ievērojami inovatīvu elektroniskās mūzikas jomā. Tāpat uzmanību piesaista Armand Hammer, duo no New York, kuriem ir atzīts stāvoklis abstraktā hip-hopā un kuri apspēlē tēmas kā ģentrifikācija un kapitālisms savos darbos.

Biļetes un papildinformācija ir pieejama tiešsaistē biļešu portālā www.bilesuserviss.lv, 50 EUR cena par divu dienu biļetēm, kas nodrošina ieeju abos festivāla vakaros.

Plašāka informācija par festivālu pieejama tā oficiālajā mājas lapā www.skanumezs.lv, kur var iegūt vēl dziļāku ieskatu par festivāla māksliniekiem un norises vietām.