Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Thirty Seconds To Mars - Seasons, Arena Riga, 3.oktobris

Piedalies.lv - Thirty Seconds To Mars - Seasons, Arena Riga, 3.oktobris

"Thirty Seconds To Mars - Seasons" lielkoncerts Rīgā

2024. gada 3. oktobrī plkst. 20:00 Arēnā Rīga norisināsies "Thirty Seconds To Mars - Seasons" koncerts, kur biļešu cenas svārstās no 51.50 līdz 926.91 eiro. Šis notikums sola būt viens no gada nozīmīgākajiem mūzikas pasākumiem Latvijā.

"Thirty Seconds To Mars", kas dibināta 1998. gadā Losandželosā, ir kļuvusi par vienu no 21. gadsimta ietekmīgākajām rokgrupām. Grupu veido divi brāļi - Džereds un Šenons Leto, kuri savas muzikālās karjeras sākuši jau agrā bērnībā. Džereds Leto, zināms ne tikai kā mūziķis, bet arī kā kino aktieris, ir radījis daudzus savas grupas dziesmu videoklipus un ieņēmis nozīmīgu vietu abās mākslas jomās.

Koncerts "Seasons" piedāvās iespēju dzirdēt populārākos grupas hitus, kā arī jaunākā albuma "It's the End of the World but It's a Beautiful Day" dziesmas. Šis albums ir grupas jaunākais darbs, kas atspoguļo to pašreizējo muzikālo virzienu un kreatīvo izpausmi.

Papildus standarta biļetēm pieejami arī vairākas VIP biļetes, kas ietver agrāku ieeju pasākuma norises vietā, M&G (Meet and Greet) ar grupas dalībniekiem, foto iespējas, ekskluzīvus suvenīrus un citas privilēģijas. Šīs biļetes piedāvā faniem iespēju tuvāk iepazīt grupu un izbaudīt koncertu īpašā atmosfērā.

"Thirty Seconds To Mars" koncerts Rīgā ir lieliska iespēja redzēt un dzirdēt grupu dzīvajā izpildījumā, ļaujoties muzikālajam ceļojumam, ko piedāvā Džereds un Šenons Leto. Nenokavējiet iespēju piedzīvot šo muzikālo notikumu, kas solās būt viens no gada spilgtākajiem koncertiem!

Plašāka informācija un biļešu iegāde pieejama Thirty Seconds To Mars mājaslapā un tās oficiālajos sociālajos tīklos.