Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Pienvedēja Piedzīvojumi - Palladium Riga, 11.oktobris

Piedalies.lv - Pienvedēja Piedzīvojumi - Palladium Riga, 11.oktobris

Pienvedēja Piedzīvojumu 30 gadu jubilejas koncerts

Grupa "Pienvedēja Piedzīvojumi" aicina svinēt to 30 gadu pastāvēšanas jubileju. Koncerts notiks 2024. gada 11. oktobrī koncertzālē "Palladium" Rīgā, kur grupa priecēs klausītājus ar divu stundu garu programmu. Koncerta cena ir 26,36 eiro.

Šie mūziķi ir kļuvuši par leģendām Latvijas rokmūzikā. Viņu ceļš mūzikas pasaulē ir bagāts ar atmiņām, trakulībām jaunību, un spēcīgu konkurenci. Grupas solists un basģitārists Māris Žigats atzīst, ka mīlestība uz mūziku un bezbailīga sava skanējuma meklēšana kopā ar Latvijas mūzikas lauciņa lielākajiem speciālistiem ir veicinājusi grupas ilgo kopā pastāvēšanu.

Koncertā skanēs visi lielākie grupas hiti un jaunākās dziesmas, pie kurām tiek strādāts šovasar. Grupas bundzinieks Pēteris Lunde norāda, ka koncerta programmā iekļautas tikai labākās dziesmas ir bijis izaicinošs uzdevums. Viņš cer, ka koncerts būs pilns ar emocijām, enerģiju un prieku.

Grupa ir izdevusi sešus pilnvērtīgus dziesmu albumus un nav mainījusi savu pamatsastāvu kopš dibināšanas. 2019. gadā "Pienvedēja Piedzīvojumi" saņēma Latvijas mūzikas ierakstu augstāko apbalvojumu – “Zelta mikrofonu” rokmūzikas un metālmūzikas žanrā.

Izbaudiet aizraujošu vakaru, atzīmējot "Pienvedēja Piedzīvojumi" trīsdesmit gadu muzikālo ceļojumu kopā.