Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Zemfira koncerts - Arena Riga, 13.oktobris

Piedalies.lv - Zemfira koncerts - Arena Riga, 13.oktobris

Zemfira Koncerts Rīgā - Neaizmirstams Vakars!

Rīga, Latvija - Svētdien, 2024. gada 13. oktobrī plkst. 20:00, mūzikas cienītājiem būs iespēja baudīt izcilas Krievijas rokmūzikas izpildītājas Zemfiras koncertu. Notikums norisināsies Arēnā Rīga, kur Zemfira atskaņos gan savus jaunākos, gan labi zināmos hitus.

Koncerta biļetes ir pieejamas cenu diapazonā no 48 līdz 103 eiro, atkarībā no sēdvietas atrašanās vietas. Pārdošana sākas 2024. gada 1. jūlijā plkst. 13:00, tāpēc interesentiem ir jāsteidzas, lai nodrošinātu sev labākās vietas šajā iespaidīgajā pasākumā.

Zemfira ir pazīstama ar savu unikālo balss tembru un emocionālo dziesmu izpildījumu, kas neatstāj vienaldzīgu nevienu. Viņas koncerti vienmēr ir pilni enerģijas un aizrautības, piesaistot tūkstošiem fanu. Arēna Rīga, kas ir viena no lielākajām koncertzālēm Latvijā, šai notikumam ir ideāli piemērota vieta.

Šis koncerts solās būt viens no gada nozīmīgākajiem mūzikas notikumiem Rīgā, un tā apmeklējums nodrošina izcilu izklaidi ne tikai Zemfiras faniem, bet arī visiem tiem, kas novērtē augstas kvalitātes mūziku. Neaizmirstiet atzīmēt datumu savos kalendāros un iegādāties biļetes laicīgi, lai nepalaistu garām šo muzikālo baudījumu!